FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încep negocierile! Omul care a îngropat Steaua se va întâlni astăzi cu șefii lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2016 11:44

Hamed Kone, mijlocașul Voluntariului, a început tratativele cu Dinamo, iar în cursul zilei de astăzi urmează să se întâlnească cu șefii din Ștefan cel Mare pentru a discuta termenii contractului.

Dacă fotbalistul în vârstă de 28 de ani va ajunge la o înțelegere cu Dinamo ar urma să plece alături de lotul condus de Ioan Andone în cantonamentul din Slovenia (Maribor).

Totodată, acesta ar reprezenta și al doilea transfer al lui Dinamo din această vară, după portarul Laurențiu Brănescu.

400.000 €e cota de transfer a lui Kone, conform transfermarkt.de

Kone a intrat în inimile dinamoviștilor încă din sezonul trecut când a marcat două goluri în poarta Stelei în victoria Voluntariului, cu 3-1, meci în care roș-albaștrii au făcut primul pas spre pierderea campionatului.

Kone a sosit la FC Voluntari în vara anului trecut în momentul în care echipa ilfoveană a promovat în Liga I.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iunie 2016, 17:25
Postat de randoom_._ pe 19 Iunie 2016, 15:16

nu trebuie sa astepti pana diseara. transferurile lui elhamed si kone au fost numai niste intoxicari. era si logic asa. nu aveti bani nici sa dati 18 mii de euro pentru penteleu si crezi ca aveti bani sa dati 400 de mii pe kone? wtf?

nu te mai chinui, userule. suferi mult, dar sunt tot felul de solutii, unele chiar radicale. nu e cazul ca frustrarile tale absolut notorii sa te mai chinuie, de asta spun ca poti sa scapi de cosmaruri. cat despre FC Dinamo, are suficient de multi bani cat sa te cumpere si pe tine si tot neamul neamului tau pana la ultima spita, pentru veacuri inainte. ps - poti sa injuri, nu stii Nimic decat Nimicul, poti sa injuri pe actuala clona sau pe oricare dintre cele 10 subclone, tot nu stii Nimic si nu vei sti Nimic, Niciodata. nu poti.

sibelius
sibelius  •  19 Iunie 2016, 16:20

Credeam ca Talpan semneaza cu Dinamo...

randoom_._
randoom_._  •  19 Iunie 2016, 15:16
Postat de bogdany8 pe 19 Iunie 2016, 09:40

Si parca revad filmu asta de 1000 de ori si diseara nu se face transferu pe motiv ca nustiu care au fost motivele picarii. Sper sa ma insel dar parca revad un film rusesc prost facut cu cinematografia de atunci, una slab rau :)) sper ca diseara sa-l vad pe Kone pozand cu tricou lui DInamo. La fel si pe ceilalti ca El Hamed si cu cine se mai discuta.

nu trebuie sa astepti pana diseara. transferurile lui elhamed si kone au fost numai niste intoxicari. era si logic asa. nu aveti bani nici sa dati 18 mii de euro pentru penteleu si crezi ca aveti bani sa dati 400 de mii pe kone? wtf?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close