FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

EXCLUSIV Începe demolarea stadionului din Târgoviște: „Sperăm să prindem câteva meciuri pe noua arenă”

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 17:45

Chindia Târgoviște a promovat în Liga 1 și în două săptămâni va începe lucrările pentru modernizarea propriului stadion pentru a-l aduce la normele din prima ligă. Președintele nou-promovatei, Marcel Ghergu, a oferit mai multe detalii legate de noua arenă.

„Au ieșit toate avizele pentru demolarea stadionului de la Târgoviște. În aproximativ două săptămâni se va începe demolarea. Vor cădea tribuna a doua și peluza. Noua tribună care va fi pe schelet metalic va fi tribuna 1.

Se va muta și tabela de marcaj din stânga în dreapta stadionului.
Se va schimba și zona de acces în stadion. Sperăm să prindem câteva jocuri pe noul stadion chiar în finalul sezonului următor”, a declarat președintele Marcel Ghergu pentru GSP.ro.

Chindia Târgoviște își va juca meciurile de pe teren propriu în Liga 1 pe stadionul din Mioveni, cel puțin până la modernizarea propriei arene.

Citește și:

FCSB / Și ca arbitru a fost „în slujba” lui Gigi Becali! » Alexandru Tudor a ajuns angajat la FCSB, după ce și în cariera de „central” a fost omul de casă al roș-albaștrilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  13 Iunie 2019, 19:43

Mult mult respect de la Medias, catre autoritatile din Targoviste!!! Si totusi, daca se vrea, se gasesc bani... de la cate taxe platim toti salariatii, catre stat!!

521133284705333
Nea Vasile  •  13 Iunie 2019, 19:26

Frumos. Cat mai multe stadioane noi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează