LIGA 1  ·  FCSB

EXCLUSIV Înjurături și amenințări între steliști, la FCSB - CSU Craiova: "Tu m-ai turnat, mă! Tu! Ai uitat când l-am bătut pe Ghionea în vestiar și te-ai dus imediat și-ai sifonat?!"

Articol de — Luni, 15 Mai 2017, 00:00

La începutul lunii martie, Gigi Becali a răbufnit după ce presa a aflat de beția cruntă din cantonamentul echipei din deplasarea de Europa League cu FC Zurich, atunci când staff-ul tehnic a băut cu o seară înainte de meci, dar chiar și în ziua partidei.

Imediat după declarațiile lui Becali, tot în presă au apărut speculații cum că Marius Ianuli, poreclit Mache, managerul echipei, i-ar fi "turnat" pe Mihai Stoica și pe Reghecampf.

Aflat în studioul Dolce Sport în calitate de expert, Mihăiță Pleșan a comentat subiectul: "Noi nu vorbeam lucruri importante de față cu Mache, ne feream. De obicei, ca jucător, te ferești de staff. Mai există totuși jucători care scapă vorbe și în presă. Noi bănuiam că Mache raportează mai sus. Așa că tot timpul schimbam vorba când intra el în vestiar!".

De la aceste declarații au trecut două luni, iar Mache n-au uitat ce-a spus Pleșan, iar sâmbătă seară, cu mai bine de 45 de minute înainte de meciul cu CSU Craiova, cei doi s-au intersectat la Arena Națională. Ianuli ieșise pe gazon să vadă cum merg lucrurile, iar Pleșan aștepta să intre în direct la Dolce.

Mache l-a văzut și-a început să arunce cuvinte grele: "Băi, vezi în p**a mea ce vorbești data viitoare pe la televizor că te și bat. Du-te-n p***a mea de fraier, când te-am turnat eu pe tine? Ai grijă ce comentezi și vezi cu cine vorbești tu, da?!" au fost cuvintele lui Ianuli.

Pentru a nu da apă la moară și ca scandalul să ia o altă turnură, Pleșan a preferat să plece de acolo, dar i-a dat replica lui Ianuli: "Cu cine vorbești tu, mă? Ai tupeu să mă întrebi cine m-a turnat? Tu m-ai turnat, mă! Tu! Ai uitat când l-am bătut pe Ghionea în vestiar și te-ai dus imediat și-ai sifonat?! Ești un "sifon" și vorbesc ce vreau eu, da?! Tu l-ai ținut pe Ghionea să nu cadă, că era plin de sânge. Nu mai comenta cu mine".

Cei din staff-ul Stelei erau aproape de fază și l-au tras pe Ianuli aplanând conflictul.

"Toată lumea știe de unde află Gigi tot ce se întâmplă în vestiar și la echipă. El e "sifonul" patronului! De-aia e pus aici, pe post pe turnător! Fotbalist n-a fost, manager nici atât, nu e în stare de nimic"
Sursă din cadrul echipei, în mai 2010Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (29)

gumbo  •  15 Mai 2017, 14:00
Postat de khal_37 pe 15 Mai 2017, 12:54

Ma scribalaule....asta este stire sportiva?????? Vai de tine.

Da, mă khal_37, e știre sportivă. Dezvăluie structura feudala a conducerii fcsb. Argatul spion este imun, protejat de boier. Vai de mama iobagului care ar ridica mâna la argatul cu pricina. Săracul Ghionea nu a îndrăznit să se apere, de teamă că pedeapsa boierului ar fi fost și mai cruntă! Scârbos, de-a dreptul, acest sistem feudal. Păi Ghionea, la fizicul lui, i-ar fi întins pielea lui mache ăsta *** pe garduri, ce vorbești? LOL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bufnila  •  15 Mai 2017, 13:15

Care e noutatea? Se stie ca rolul lui Mache e de sifon pentru cioban, ca doar nu se ocupa de tactica la echipa. Este sifon si este porta-voce cand trebuie anuntate schimbarile.

khal_37  •  15 Mai 2017, 12:54

Ma scribalaule....asta este stire sportiva?????? Vai de tine.

Vezi toate comentariile (29)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1