FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Înlocuitor pentru Nemec! Atacantul care va juca în Ștefan cel Mare în următoarele două sezoane

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2018 09:00

Florin Bratu i-a făcut pe atacanții tineri ai lui Dinamo să marcheze pe bandă rulantă în play-out, dar e cu gândul tot la fotbaliștii experimentați.

Gazeta a aflat în exclusivitate că echipa din Ștefan cel Mare a ajuns la un acord verbal cu atacantul Mircea Axente, 31 de ani.

"Câinii" nu au stat pe gânduri și l-au contactat pe Axente la o zi după ce atacantul și-a reziliat contractul cu FC Botoșani, convingându-l imediat pe tulcean. Urmează ca vârful, care a mai jucat în Ștefan cel Mare în sezonul 2012/2013, să semneze un contract valabil pe două sezoane.

Conform acelorași surse, antrenorul lui Dinamo a cerut neapărat un atacant experimentat după plecarea lui Adam Nemec. Bratu consideră că jucătorii tineri din atac au nevoie de un model care să îi ajute să se dezvolte.

Axente a mai jucat în carieră pentru: Poli Timișoara, FCM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Oțelul, Dinamo, Ermis Aradippou, Viitorul, ASA Tg. Mureș, Maccabi Netanya, Gaz Metan, Al-Faisaly și FC Botoșani.

5 goluri în 19 meciuri a marcat Axente în toate competițiile pentru FC Botoșani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
zecs93
zecs93  •  03 Iunie 2018, 05:04

CE DQ pe bune ?? axente ?? e lemn rau baiatu, mai bine il luam pe bilinski

duta_dd
duta_dd  •  02 Iunie 2018, 21:25

...pe bune?? dar de ce nu Mihalcea (Taranul) /

rocky2
rocky2  •  02 Iunie 2018, 19:26
Postat de simonhalep pe 02 Iunie 2018, 13:58

Căutați-l pe cămătaru, golgeterul all-time al minamoviștilor, dacă vreți să pupați play-off la anul. Fără el tot la evitarea retrogradării vă veți bate.

Si voi pe valentin ceausescu, doar cu el poate sa mai ia vreun titlu si clubul interlop!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează