FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Intervențiile lui Gigi Becali, cu Marius Lăcătuș antrenor: „Suna pe bancă, dar nu era chiar atât de slobod la gură”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 20:30

Marius Lăcătuş, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Acesta a vorbit despre cele trei mandate ca antrenor la FCSB, perioadă în care nu a câștigat niciun trofeu cu formația roș-albastră.

- Sincer, Marius! Gigi se implica și atunci la echipă?
- Becali de atunci în niciun caz nu era Becali de acum! Dacă stăm și ne uităm chiar și la declarații. Lui nu-i poate pune nimeni batista la gură să nu vorbească sau pumnul în gură, cum se spune. El ce are de spus spune. Totuși, înainte cred că nu era chiar atât de slobod la gură și foarte multe lucruri pe care le spune acum nu erau atunci. Și nici nu se băga, chiar dacă și pe vremea aceea mai dădea sugestii. Dacă n-ar fi mai bine să joace X în locul lui Y. Nu impunea!

- Te-a sunat vreodată în timpul unui meci?
- Pe mine nu m-a sunat niciodată pe bancă, pentru că nu aveam telefon. Eu nu iubesc telefonul, chiar deloc! Și nu cred că este nimerit ca antrenorul să aibă telefon pe bancă. Bine, mai suna pe bancă pentru că erau oameni din conducere... Era Marius Ianuli și atunci, da. Mi se transmitea și mie, dar până la un moment dat.

- Adică?
- Cineva a fost inspirat și mi-a zis: "Când mai sună și mai vrea pe cineva pe teren, scoate-l la încălzire, să-l vadă că se încălzește, și după vezi tu dacă-l bagi sau nu". Am făcut acest lucru și a funcționat. Până la urma urmei, nea Ovidiu, antrenorul răspunde. Când rezultatele sunt pozitive, meritul e al patronului... Când rezultatele sunt negative, răspund antrenorul și doi-trei jucători.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU MARIUS LĂCĂTUȘ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. UPDATE Cutremur în Liga 1: dopaj la Astra?! ANAD i-a suspendat provizoriu pe cei 3 jucători, după imaginile controversate dezvăluite de GSP.ro

OFICIAL Ce lovitură! Viitorul a transferat un fost jucător de la FCSB, cu 95 de meciuri în Serie A

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
128231255162950
Cezar Vilcu  •  01 Octombrie 2020, 10:26

Bă da limitat esti!!!!

caligulaclash
caligulaclash  •  30 Septembrie 2020, 23:43

sa-i spuna careva ti88ganului asta ca becali atunci aparea zilnic la tv si spunea orice iar acum nu mai apare deloc la tv. adica wtf? becali s-a retras din vitata publica,cum sa spui ca acum vorbeste mai mult decat atunci cand acum nici nu mai apare la tv iar atunci era zilnic. wtf?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează