FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

EXCLUSIV Interviu cu Dumitru Cardoso, jucătorul dorit de FCSB: „Am șmecherie de român”

Articol de , - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 09:00

Dumitru Cardoso are origini româno-italiano-braziliano-suedeze, e pe listele lui Rădoi și Becali, dar vrea să continue la Gaz Metan, nu ar lua în calcul varianta FCSB decât din iunie 2020.

"Îmi place băiatul acesta, Dumitru Cardoso, cred că o să-l iau!", a spus Gigi Becali în toiul toamnei. Polivalent, poate juca pe patru posturi, nu doar că are origini românești (după tată), braziliene (după mamă), suedeze (unde s-a născut) și italiene (unde îi trăiește familia).

"Sunt puțin din toate. Ce am de la români? Șmecheria! Mă adaptez oriunde repede și ușor, s-a amuzat extrema de 28 de ani, când a ieșit din valurile înspumate ale Mării Mediterane. Vârful de la Gaz Metan nu se grăbește să se lase sedus de cuvintele frumoase ale lui Becali.

"Sunt foarte mândru că am atras privirile unor cluburi importante din România, că un patron ca Gigi Becali vorbește frumos despre mine. Înseamnă că am făcut treabă bună. Nu știu cum aș reacționa dacă m-ar suna dânsul și m-ar chema acum la FCSB. Nu vreau să mă gândesc ipotetic. Suntem pe un loc frumos cu Gaz Metan Mediaș, suntem la Marbella și ne pregătim cu drag, asta e important. Ar fi o treaptă superioară să ajung la FCSB, e unul dintre cluburile mari din România, cu o istorie și-n Europa. Dar eu sunt foarte mulțumit la Mediaș. La sfârșitul sezonului, voi lua în calcul toate opțiunile ce ar putea apărea", a explicat Cardoso pentru Gazetă.

Jucătorul care l-a impresionat și pe Rădoi nu se teme de verbul critic al finanțatorului de la FCSB: "Nu mi-ar fi teamă să lucrez cu domnul Becali. Am totuși o vârstă, sunt rezistent la presiune, la critici. Oricum, eu nu mă uit la TV, doar la meciuri. Și nu mă consum dacă cineva mă atacă. Eu știu când fac ceva bun sau rău, sunt foarte autocritic".

"Cea mai puternică echipă din campionat este CFR. Are organizare defensivă și mentalitate europeană. FCSB are o calitate apropiată de CFR, dar experiența celor de la Cluj e mai mare"
Dumitru Cardoso, atacant Gaz Metan

4goluri în 18 etape a marcat "Dumi" pentru Gaz Metan. Mai are 3 assist-uri

VIDEO Marius Șumudică nu i-ar spune «Nu» lui Dinamo, dar refuză ferm FCSB: „Se știe!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
100000583129623
Stefan Constantin  •  13 Ianuarie 2020, 12:04

Ai șmecherie de român-ai vorbit ca un cocalar :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează