FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Interviu cu Steliano Filip, unul dintre cei mai vechi dinamoviști » Laude pentru Contra + Ce șanse sunt să plece

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2017 20:16

Fundaşul stânga al lui Dinamo, Steliano Filip, a făcut în această dimineaţă vizita medicală cu "câinii" şi a acceptat să vorbească cu Gazeta despre evoluţiile sale sub mandatul lui Cosmin Contra şi despre echipa naţională a României.

- Steliano, azi aţi avut vizita medicală. Eşti pregătit de treabă?
- Da, gata, vacanţa s-a terminat şi începem treaba! Suntem pregătiţi.

- Eşti mulţumit de locul trei pe care aţi terminat în Liga 1 şi de Cupa Ligii sau puteaţi mai mult?

- Cupa Ligii este un trofeu foarte important. Cât despre campionat, din punctul meu de vedere am terminat pe un loc onorabil, dar mai important este că am jucat în ultima etapă cu trofeul pe masă. Clar se putea mai bine, dar la anul sunt sigur că Dinamo va fi acolo unde îi este locul şi va ieşi campioană.

1.000.000 €valorează Filip, conform transfermarkt.de

- Odată cu venirea lui Contra, tu ai crescut din punct de vedere al condiţiei fizice. Crezi că după cantonamentul din Slovenia vei creşte şi mai mult?
- E adevărat că de când a venit Cosmin Contra la Dinamo am jucat mai bine. Mă bucur foarte mult că am fost constant, nu am mai luat cartonaşe aiurea. Cred că în ultimul sezon m-am maturizat de la meci la meci şi acest lucru s-a văzut pe teren. Sper că voi creşte în continuare, îmi doresc să fiu sănătos şi să mă pregătesc bine.

- S-a discutat despre un posibil transfer al tău în această vară la Verona sau la Karabukspor. Cum stă treaba?
- Sincer să fiu, eu am de gând să mă pregătesc foarte bine în perioada de cantonament pentru că deocamdată sunt la Dinamo. Rămâne de văzut dacă viitorul meu va fi la Dinamo sau la altă echipă.

2 goluri 
şi 3 assist-uri în 31 de meciuri a reuşit Filip în acest sezon de Liga 1

- Înfrângerea României de la Varşovia, scor 1-3, cum ţi s-a părut?
- Nici nu ştiu ce ar mai fi de spus după meciul cu Polonia, dar eu nu sunt genul să critic jucătorii, mai ales că eu nu sunt acolo acum. Ştiu foarte bine ce este în sufletul lor şi ştiu cum este când îţi doreşti ceva şi nu reuşeşti. Mai mult, încep specialiştii să îşi dea cu părerea. Nu e uşor. E clar însă ca şansele României pentru un loc de baraj au scăzut foarte mult

- România joacă mâine cu Chile, împotriva unor jucători ca Vidal, Sanchez sau Medel. Regreţi că nu eşti şi tu acolo să joci împotriva lor?
- Mi-aş fi dorit să fiu la echipa naţională, dar nu pentru Sanchez sau Vidal, ci pentru ţara mea. Pentru mine este o mare mândrie să reprezint România, indiferent de adversari.

- Bokila la Dinamo?
- Ar fi bine! Îl ştiu foarte bine, e un atacant foarte bun care a marcat multe goluri în România şi cred că ne-ar ajuta foarte mult. Plus că ar creşte valoarea actualului lot.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
849532438446774
Robert Bardita  •  13 Iunie 2017, 01:40

Cel mai prost fin curtea scolii asta si cu *** vitezist Torje :)) lool

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif._vs
iosif._vs  •  12 Iunie 2017, 23:48
Postat de John Milne pe 12 Iunie 2017, 21:37

Unde sa plece petarda asta ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1534407836583149
Nick Bart  •  12 Iunie 2017, 22:54

Esti roman mai prietene? Cred ca limba romana iti este straina.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează