FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță a plătit datoria către Nicolae Badea!

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2018 13:57

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a plătit astăzi datoria de două milioane de euro pe care o avea către fostul finanțator, Nicolae Badea. 

După ce Tribunalul a hotărât să se pună poprire pe acțiunile lui Negoiță în baza datoriei de 2.000.000 de euro pe care patronul o are la Badea, săptămâna trecută instanța a admis cererea de încuviințare a executării silite a lui Negoiță.

Ionuț Negoiță putea achita o parte din datorie, 10 procente, și contesta decizia. Acest lucru ar întârziat lucrurile pentru câteva luni, timp în care ar fi putut obține banii din vânzarea clubului. 

Patronul dinamovist a decis să pună capăt disputei, achitând suma integrală. Conform legii, odată cu achitarea creanței, Negoiță are drept deplin asupra acțiunilor. Badea va avea în continuare doar calitatea de acționar minoritar.

"Informația dumneavoastră este adevărată. Creanța către domnul Badea a fost plătită integral. Mai mult nu pot să detaliez. Mulțumesc", a confirmat  Alexandru David, președintele lui Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
1242101112550426
Cosmin Mady  •  04 Mai 2018, 23:34

Ceea ce se intampla la Dinamo si Steaua ( ca sa nu mai zic de Rapid )reflecta nivelul in care a ajuns fotbalul romanesc.Tragic !!!

fangigi
fangigi  •  04 Mai 2018, 22:30
Postat de nguang_ndiedede pe 04 Mai 2018, 14:14

Primele vesti bune au apărut. Asteptam alte vesti bune de la Tribunal.

Sa desfiinteze Mogoasoaia asa cum ar fi normal!

zecs93
zecs93  •  04 Mai 2018, 19:59
Postat de unico_biancorossi pe 04 Mai 2018, 18:28

Esti intr-adevar super prost. Numai prostii scrii pe forum de cand ti-ai facut SI clona asta, americane. Faptul ca negoita a dat banii lui Badea, dimpotriva, denota ca in scurt timp va vinde Dinamo. A dat 2, pentru ca va lua 9, cum se zice.

sa i-o zici lu aia cu coasa treaba asta ( adica lu mamaia cand se duce sa coasa trifoiu) !!! Nu are niciun gand, astea au fost minciuni pentru genu asta de persoane cum esti tu si alti ca tine, pe mine nu ma prosteste asta, il stiu de 4 ani , nu va vinde nimic, pentru ca inca produce bani buni !!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close