FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ionuț Negoiță îl distruge pe Gino Iorgulescu: „Acolo se doarme!” + Atac dur la Răzvan Burleanu: „Arbitrajul e un putregai!”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 10:00 / Actualizat joi, 11 martie 2021 17:24

Ionuț Negoiță, 47 de ani, fostul patron al clubului Dinamo, om de afaceri în imobiliare, industria hotelieră și construcții, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Ionuț Negoiță a vorbit deschis despre Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu şi a dezvăluit că-l regretă pe Dumitru Dragomir, fostul șeful al Ligii Profesioniste.

- Domnule Negoiță, vreau să-mi spuneți ce v-a supărat cel mai mult în fotbal?
- E greu de spus pentru că situația e complicată în fotbal, în general. Dar se putea face mai mult. La început m-ați întrebat... De exemplu: am participat activ la schimbarea lui Dumitru Dragomir.

- La ce vă referiți?
- În sensul că am votat împotrivă. Clubul, Dinamo. Dar vreți să vă zic o treabă? Se schimbă generația, vine altcineva, cu dorință, cu suflu. Mi-a părut rău! La nici un an după aceea mi-a părut rău! Dumitru Dragomir era mult mai activ decât e Gino acum.

- Are și necazuri acum...
- Lăsând la o parte necazurile. Are o grămadă de ani pe acolo și mai nimic! Dragomir mai lua inițiative, mai atrăgea sponsori, mai făcea lucruri. Acolo se doarme... La Ligă se merge din inerție, ne luăm bucata din comision. Trăim bine! Salarii mari! Salarii mari, foarte mari! Și cu ce ajuți cluburile, tu, Ligă? Tot cluburile să vă ducă și pe voi în spate?

- Aduc bani din drepturile TV.
- Primele drepturi de televiziune le-a adus Dragomir, iar economia merge mai bine acum și s-au mai îmbunătățit lucrurile.

- Și celor din Federație?
- La Federație au avut inițiative bune. Cea cu Under 21. Dar am un of: chipurile e autonomă, independentă, chestia asta cu arbitrajul. Care este, în bună măsură, o bătaie de joc! S-au făcut și lucruri bune, dar când ai niște arbitri care te dezavantajează pe față, o dată, de două ori, de cinci ori, aia e foarte grav! Pentru fenomen e putregai!

- Revenind la Dinamo. Aveți speranța că suporterii vor strânge banii pentru licență.
- Cu siguranță, nu va fi deloc ușor, dar cred că se vor uni forțele și într-un final vor reuși să dovedească această provocare ce se numește licență. Când am luat eu clubul, era pe 7 sau 13 martie, mai aveam 3 săptămâni până la termenul de licențiere. Era garantat că nu luam licența!

- Cât ați plătit atunci?
- 3 milioane de euro ca să acopăr toate problemele. Vreo 800.000 de euro era un litigiu cu un club din Uruguay.

- Cu Defensor Sporting.
- Niște băieți deștepți au luat patru jucători tineri până în 23 de ani, purtători de grilă, fără să le ceară hârtiile că sunt liberi sau că clubul nu are pretenții. I-au legitimat, i-au pus să joace, iar când s-a făcut nota de plată pentru cei patru jucători a fost de 1 milion. O treime din cele trei milioane a fost dintr-o prostie. Sper că doar prostie...

- S-a implicat Florin Manea atunci.
- S-a dus în Uruguay că se știa cu președintele clubului și a rezolvat. Domnul Duru ne spuse clar: "Nu o rezolvați, nu luați licența!".

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU IONUȚ NEGOIȚĂ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, radiografia celor 8 ani de la Dinamo: „Am preluat un club ca și mort!” » Câți bani a pierdut + ultimatum pentru DDB: „Răbdarea mea are o limită”

De ce nu are Dinamo stadion? Ionuț Negoiță îl acuză pe Nicolae Badea: „Primea niște spații comerciale! Oamenilor le-a fost frică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
valentindragobete
valentindragobete  •  11 Martie 2021, 19:12
Postat de persanu pe 11 Martie 2021, 19:04

Ce legătură mai are cu fotbalul??? Și-a bătut joc de o echipă cu tradiție doar să-și facă un nume si se continua promovarea lui ... De ce? Că sunt probleme in arbitraj știe toată lumea, ceva nou are de spus???

Ma are si inca foarte mult ! Trebuie sa-si ia banii pe care zice ca i-a băgat sau vreți sa îi lase si p-aia de pomana, pomanagiilor ?

persanu
persanu  •  11 Martie 2021, 19:04

Ce legătură mai are cu fotbalul??? Și-a bătut joc de o echipă cu tradiție doar să-și facă un nume si se continua promovarea lui ... De ce? Că sunt probleme in arbitraj știe toată lumea, ceva nou are de spus???

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Martie 2021, 17:05

Zic astia de Burleanu ca e incompetent fiindca nu a jucat fotbal. Uite ca Gino a jucat fotbal, iar incompetenta e evidenta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează