FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță pornește potopul la Dinamo! Dacă nu vinde, urmează o nouă epurare: toate numele grele puse pe liber!

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 08:47

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a pregătit un plan de rezervă în cazul în care nu cedează clubul: în iarnă vinde toți jucătorii care au oferte, iar cei cu salarii mari care rămân vor fi puși pe liber. 

Haosul continuă în Ștefan cel Mare! După ce Cataramă a prelungit la nivel declarativ negocierile cu Negoiță până la jumătatea lunii decembrie, pe fir a apărut și controversatul Adrian Marțian. Însă Ionuț Negoiță nu se bazează pe cei care apar ca posibili cumpărători și a făcut deja împreună cu managementul dinamovist un plan de rezervă în cazul în care nu va reuși să vândă clubul până la finele anului. Conform surselor GSP, afaceristul de la RIN va accepta orice ofertă va veni pentru jucătorii cu salarii mari, inclusiv pentru căpitanul Dan Nistor!  

Jucătorii care nu vor pleca pe sumă de transfer vor fi dați afară! Exact așa cum s-a întâmplat când a revenit Mircea Rednic și a concediat un lot întreg. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fotbaliștii care nu vor accepta să își rezilieze angajamentele. 

Principalii jucători de care Negoiță vrea să „scape” pentru a se ușura de cheltuielile cu salariile sunt Dan Nistor, 31 de ani, Diego Fabbrini, 29 de ani, și Filip Mrzljak, 26 de ani. Cel mai mult câștigă italianul, 16.000 de euro pe lună, Nistor are cu o mie de euro mai puțin, iar Mrzljak încasează 13.000 €. În total, salariile de la Dinamo costă clubul 170.000 € lunar. Iar aceasta e suma netă! 

750.000 de euroeste suma pe care Becali a oferit-o în schimbul lui Nistor, bani refuzați de „câini” iarna trecută

Au încercat revoluția cu „Geană” 

Bugetul salarial a luat-o razna în vară! Managerii lui Dinamo au intrat în panică din cauza protestelor violente ale fanilor și au crezut că dacă vor face o echipă competitivă, cu nume interesante gen Mrzljak sau Fabbrini, vor reuși să închidă gurile ultrașilor, dar și să fie siguri de un sezon de succes.  

Începutul a fost însă dezastruos, cu înfrângeri pe bandă rulantă, iar echipa a început să respire odată cu venirea lui Dusan Uhrin, în etapa a 6-a. Prea târziu însă pentru că Negoiță a renunțat deja să mai ajute clubul cu vreun ban, iar jucătorii sunt neplătiți.  

Plafon de 3.000 € 

Negoiță ar fi transmis managementului dinamovist că dorește un plafon salarial de maximum 3.000 de euro pe lună de jucător, ceea ce înseamnă că la Dinamo ar putea rămâne doar fotbaliști gen Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu sau Laurențiu Corbu. Aceștia câștigă în prezent între 1.500 și 2.500 € lunar.  

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Adrian Marțian vrea Dinamo! Întâlnire de gradul zero cu Ionuț Negoiță: „Și azi pot da banii! Nu mi-e frică de fani, sunt prea puternic pentru lumea asta”

EXCLUSIV Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
2036290743290484
Ion Marin  •  19 Noiembrie 2019, 18:55

Draga Negoita , ti am trimis multe mesaje , de cand ai preluat clubul , chiar unele revolutionare, aici si pe email, dar nu ai tiniut cont de ele.In al doisprezecelea ceas , ti a venit mintea la cap.Dar Mister Negoita , aduna te , formeaza o echipa din cadrul clubului care sa mearga in ficare judet ,cu caravana Dinamo cu un contract incheiat intre tine si suporteri prin care se angajaza sa cotizeze lunar cate 30 de lei iar banii care sa fie virati in contul clubului si transformati in actiuni.Sunt ata de multi oameni saraci care iubesc acest club , nu bogati ca TIRIAC si care vor darui pentru clubul care le a adus atatea satisfactii si bucurii si glorie unei Romanii macinate de rautate si ranchiuna.Un club care a adus glorie Romaniei, peste 12.000 de medalii , 12 cupe ale campionilor , titluri mondiale , europene si olimpice , club care astazi traieste prin performantele echipei de handabal.Guvernantii si au batut joc si ne au lasat pe stadionul canstruit de Dej si Draghici si mentiunut de Tudor Postelnicu, care a avut mai mult suflet si mai multa minte decat cei care conduc astazi societatea romaneasca.

156566682403918
Vali Benea  •  17 Noiembrie 2019, 05:09

Fara Dinamo Steaua Rapid si Craiova campionatul este urat .

dd.x
dd.x  •  15 Noiembrie 2019, 19:04

*** asta nu cred ca va face asa ceva ca va fi ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează