FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Iordănescu despre gesturile sale din timpul meciurilor: „Am înțeles, pe undeva, că o parte a presei s-a supărat” » Ce spune despre credința lui Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 19:30 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 19:38

Anghel Iordănescu a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO. Pentru prima dată după foarte mult timp, Iordănescu a decis să vorbească despre un subiect pe care evita să-l discute: credința acestuia.

- Puiule, te-ai transformat de la un mandat la altul la echipa națională.
- E firesc să te transformi, să vezi lucrurile altfel. Una peste alta, cred că am rămas cu anumite tabieturi. Dar am fost mereu exigent atât în procesul de pregătire, cât și în respectarea disciplinei tactice și de zi cu zi.

- Unul dintre tabieturi erau cruciulițele tale...
- ... (duce mâna spre buzunarul de la piept și zâmbește)

- Le ai și-acum?
- Le am! Niciodată nu începea meciul fără să sărut o iconiță, o cruciuliță, pe care o aveam mereu cu mine. Am înțeles, pe undeva, că o parte a presei s-a supărat, i-a deranjat. Este adevărat că la începutul meciului sărutam iconițele. În timpul meciului, dacă reușeam să dăm gol, sărutam iconița, dar și la final. Pentru mine nu era ceva exagerat. Așa simțeam eu. E credința mea. E dreptul meu. Și fiecare om are credința lui și cred că e normal să-l înțelegem și să-l respectăm. Credința joacă un rol important pentru cei care credem cu adevărat!

- Gigi Becali își caută antrenorii după credință!
- Trebuie să iei un antrenor pentru ce reprezintă el profesional. Dar dacă te iei de credința lui Gigi Becali, eu îți spun sincer că-l admir. L-ai auzit vreodată pe Gigi Becali vorbind despre credință? Eu îl admir! Și sincer îți spun că pot vorbi despre credință cum vorbește Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă a lui Anghel Iordănescu » Ce s-a întâmplat înainte de arestarea lui Gică Popescu: „L-am sunat și i-am spus, Mircea Sandu mi-e martor”

VIDEO SCANDALOS Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10208967267314720
Dino Alex  •  24 Iulie 2020, 22:41

Deci sunati pe ceausescu si se rezolva ? Chiar si contrabanda cu electronice?

1000833093403035
Bolon Yokte  •  24 Iulie 2020, 22:37

Cît a fost nea Puiu antr.la națională ,singura tactica de joc era pupatu icoanelor,se baza total pe ajutorul divin..Care nu mai venea! Lăsați-mă cu Iordanescu! A antrenat mari cluburi în afară? Gen Mircea Lucescu,Răzvan,Boloni,etc?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează