FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ivan surprinde într-un interviu » Cele 3 echipe favorite ale fotbalistului

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 15:24

Presa din Spania a anunțat că Barcelona este interesată de atacantul Andrei Ivan, jucătorul celor de la CSU Craiova.

Dorit de ambele echipe din Barcelona, Andrei Ivan a declarat, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că este fanul marii rivale a formației blaugrana, Espanyol.

"Aş dori un transfer în Spania sau Germania. Îmi plac Espanyol Barcelona, Stuttgart şi Dortmund. Urmăresc echipa catalană, mai ales după ce-a plecat domnul Gâlcă acolo, pentru că l-am avut antrenor la lotul naţional", a spus Ivan pentru Gazeta Sporturilor.

După decernarea Balonului de Aur, cîștigat de Leo Messi, Ivan a spus că este fanul lui Cristiano Ronaldo, marele rival al starului de la Barcelona. 

"Am văzut că Messi a cîștigat Balonul de Aur. Nu știu ce să zic. Cristiano Ronaldo e jucătorul meu preferat" Andrei Ivan

Citește interviul complet în ediția de azi a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală și vezi ce spune despre negocierile cu Gigi Becali și despre transferul lui Marica la Steaua și despre lupta la titlu în Liga 1.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

√ Lunga vară bogată » Ce bonus va primi Hațegan la Euro 2016

√ Andrei Ivan a dezvăluit ce simte după eșecul tratativelor cu Steaua

√ RUGBY. Povestea internaționalul U19 Adrian Motoc, recrutat de Racing Paris » Pregătire ca la trupele speciale: "Nu mă puteam mișca după 5 antrenamente pe zi!"

√ Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
972506956131869
Mmdc Dominic  •  16 Ianuarie 2016, 18:44

Gafa lui ivan?:))))))adica daca omu nu e fan barca trebuie sa fie ipocrit:))))))ziarist de 2 bani:)))))))

samertx
samertx  •  16 Ianuarie 2016, 18:34
Postat de fcu1948 pe 16 Ianuarie 2016, 18:06

Ce-i lăbuș-nene, te-au amuțit ăștia???? Oricum, nu ești capabil de ceva inteligent, așa că nu-i o pierdere că mâzgăliturile tale au fost cenzurate, ba din contră.

tipul scrie prea bine ptr. saitul ăsta gigist. :))

widoqq
widoqq  •  16 Ianuarie 2016, 18:33

Si care e problema ***? Daca iti place Barcelona nu poti tine cu un jucator de la Real sau un brazilian sa zicem!? Nu a vrut sa joace la FCSBeaua si *** au pus tunurile pe el! Sa va fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează