FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Joacă la două capete cu marile rivale » Azi negociază cu Steaua, mîine cu Dinamo!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 19:17

Surpriză pe piața transferurilor! Deși Gigi Becali a anunțat că Steaua îl dorește pe Robert Veselovsky, portarul celor de la U Cluj, ”roș-albaștrii” negociază astăzi cu goalkeeper-ul Petrolului, Peterson Pecanha.

Campioana discută cu impresarul portarului de 35 de ani, însă nu este singura interesată de serviciile sale.

Sursele GSP.RO susțin că, după ce azi va primi oferta Stelei, Pecanha va discuta mîine cu cei de la Dinamo, unde este dorit de Mircea Rednic, fostul antrenor al său de la Petrolul.

Oferta Stelei depășește însă cu mult propunerea inițială a ”cîinilor”, însă e de așteptat ca dinamoviștii să pluseze la negocierile de mîine.

Pecanha se află în România din 2012, cînd a semnat cu Rapid, după numai un sezon în Giulești, brazilianul a semnat cu Petrolul, iar în această vară va deveni liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
travka
travka  •  19 Mai 2015, 07:42

e prea batran frate asta, nu are experienta in cupe europene decat cu Swansea 5-1, sa vina Silviu Lung care e tanar si de perspectiva si cu experienta, e si Cojocaru care in tur a avut evolutii bune acum in retur a mai dat niste rateuri mici, sau macar Felgueiras ala daca nu Lung jr

botizann
botizann  •  19 Mai 2015, 02:51

Pecanha e un portar bun pentru liga 1 , Dar mult sub ce a avut Steaua recent , Tatarusanu Si Arlauskis...De ce nu insists Steaua cu Felgueiras , oricum ala face tusa la turci

839079736163456
Runceanu Teodor-Gabriel  •  19 Mai 2015, 01:07

Bv lui

Vezi toate comentariile (77)
Comentează