FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Julio Baptista OUT de la CFR Cluj » Conducerea campioanei l-a convins să rezilieze contractul: economie GIGANTICĂ

Julio Baptista
Julio Baptista

Articol de , - Publicat marti, 12 martie 2019 10:18

Conducerea celor de la CFR Cluj i-a reziliat contractul atacantului brazilian Julio Baptista, 37 de ani, adus în vara lui 2018.

Brazilianul Julio Baptista mai avea contract cu CFR Cluj până în 2020 și avea un salariu de 40.000 de euro net pe lună. Astfel, ardelenii vor face o economie de 1 milion de euro.

Adus în vară și prezentat ca o lovitură de imagine, Baptista nu a impresionat la CFR Cluj. Fostul jucător de la Real Madrid, Arsenal și Roma, a prins doar trei meciuri în tricoul ardelenilor. Ultima prezență a fost în meciul cu Sepsi, 2-1, din finalul lunii octombrie, când a intrat pe final și a avut o evoluție dezamăgitoare.

Ultimul salariul pe care Baptista l-a primit de la CFR a fost cel pe luna decembrie. Acesta nu a primit salarii compensatorii din partea clubului.

„Așa era înțelegerea inițială. Dacă nu ne poate ajuta, reziliem contractul. Toate investigațiile au arătat că nu a progresat în tratamentul pe care-l face la genunchi. Nu mai putea juca”, au spus pentru GSP.RO surse apropiate de clubul CFR.

Fară vizită medicală

După ce le-a fost propus, clujenii s-au grăbit să îl transfere pe Julio Baptisa pentru a-l trece pe lista UEFA pentru dubla cu Dudelange, iar jucătorul nu a făcut vizita medicală.  Ulterior, medicii au descoperit că a venit la CFR suferind de bronșită astmatică și având grave probleme la genunchi.

În ultimele luni, Baptista nu a mai fost în lotul clujenilor și nici nu se antrena normal, alături de colegi, făcând doar recuperare.

Cel mai faimos străin care a venit în Liga 1

În urmă cu 13 ani, Julio Baptista era unul dintre cei mai apreciați jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla. Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri.

Ulterior perioadei Real Madrid, jucătorul crescut la Sao Paulo a mai evoluat la Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City. 

25.000.000 €a fost cea mai mare mare cotă a lui Baptista, în februarie 2005

2
trofee are Julio Baptista la Real Madrid: Campionatul și Cupa în sezonul 2007-2008

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bombon
bombon  •  12 Martie 2019, 12:25

Păcat, cu Baptista în echipă CFR ar fi luat titlul și în campionatul de fotbal în sală pe care îl pune la cale Becali ca să câștige și el ceva.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  12 Martie 2019, 11:57

Domnule'jurnalist" ,in ce univers ,a fost baptista atacant?

bazinga
bazinga  •  12 Martie 2019, 11:12

Universul si prostia sunt infinite!La ""inteleptii"" ardeleni s-a vazut din plin cat sunt de prosti,sa-mi fie cu iertare,asta e adevarul!Cum sa iei asa o fosila terminata pe atatia bani?Doar pentru imagine?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează