FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV » Junior Morais va juca diseară împotriva echipei la care va ajunge în vară: ”E bun și-un egal cu Steaua”

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2017 10:45

Junior Morais va fi diseară titular în partida pe care Astra o va disputa pe Național Arena cu FCSB. Meciul începe la 20:30 și e în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul Marius Șumudică a transmis că se bazează pe serviciile brazilianului, chiar dacă acesta are o înțelegere cu Gigi Becali să ajungă la formația roș-albastră la finalul acestui sezon. 

Și sud-americanul vrea să joace, nu are nicio problemă, mai ales că nu există vreo clauză care să-i permită să n-o facă.

În plus, există doar o înțelegere verbală între Morais și Gigi Becali și un pre-acord, neînregistrat, dacă părțile convin astfel se poate chiar ca apărătorul să nu mai ajungă la FCSB, nu este legat de vreun contract ferm!

Fotbalistul a declarat pentru GSP.RO: "Eu o să joc joi, n-am nicio problemă, bineînțeles dacă și Șumi vrea asta. Unde merg în vară? Păi, cred că la Steaua, din partea mea nu sunt probleme. Normal că îmi doresc să-i fie bine echipei la care evoluez, Astra, o să jucăm la victorie, dar e bun și-un egal, mai ales că jucăm împotriva unui adversar puternic".

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  06 Aprilie 2017, 14:25

Eu zic sa va concentrati la diferenta de scor. Sa n-o luati cu mai mult de 2 goluri diferenta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează