FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 3-2

EXCLUSIV Klimavicius și Ioan Filip au ieșit accidentați după meciul cu Chiajna! Grigore și Atmane le-ar putea lua locul

Momentul în care Grigore intră în locul lui Klimavicius // Foto: Raed Krishan
Momentul în care Grigore intră în locul lui Klimavicius // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 10:39

Klimavicius (29 de ani) și Ioan Filip (29 de ani) s-au accidentat în meciul de aseară cu Concordia Chiajna, scor 3-2, și ar putea rata următoarea partidă din play-out cu Poli Iași.

Ambii fotbaliști au probleme musculare la adductori, asta și din cauza suprasolicitării, mai ales că ei sunt jucătorii care au prins cele mai multe minute la Dinamo în ultima perioadă.

Lituanianul a jucat și două partide pentru echipa națională. De menționat că Filip și Klimavicius au ajuns la Dinamo după o perioadă în care au fost liberi de contract.

De accidentările celor doi ar putea profita Rachid Atmane și Ricardo Grigore sau Facundo Mallo.

Atmane l-ar înlocui pe Filip și ar putea astfel să-l convină pe Mircea Rednic că reprezintă o soluție bună, mai ales că el a ajuns rezervă neutilizată din titular.

În locul lui Klimavicius ar putea apărea Ricardo Grigore sau Facundo Mallo. De altfel, Grigore i-a luat locul lui Klimavicius în minutul 12 al jocului de ieri.

Vezi și:

DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 3-2 // Șase „câini” din echipa lui Rednic n-au convins în meciul cu ilfovenii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează