LIGA 1  ·  TRANSFER

EXCLUSIV L-a sabotat Giovanni Becali pe Laszlo Sepsi? Influențe la lot și certuri la cluburi: "S-au apăsat butoane"

Articol de — Joi, 03 Ianuarie

Laszlo Sepsi a dezvăluit culisele transferului său la Benfica, de la Gloria Bistrița. Fotbalistul crede că a fost afectat de faptul că n-a acceptat să semneze cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali. 

- Ai avut sentimentul vreodată că prezențele tale la lot au fost obstrucționate în timp fiindcă n-ai lucrat ca impresar cu Giovanni Becali, sărit inclusiv de la niște comisioane la transferul de la Gloria la Benfica, în 2008?
-Nu știu ce înțelegere a avut Giovanni cu nea Jean, dar am înțeles că au existat într-adevăr niște turbulențe la acel transfer. S-au certat. Dar nu din cauza mea. Eu am fost pus în fața unei oferte pe care n-o puteam refuza, am semnat, am auzit că se încurcaseră un pic lucrurile atunci, dar n-aveam cum să dau cu piciorul acelei șanse. Poate după aceea am suferit la nivel de națională fiindcă nu lucram cu Giovanni, nu vreau să fac filme, dar probabil s-au apăsat niște butoane în defavoarea mea. Repet însă, vorbesc acum doar pe feeling, nu pe ceva concret!

CITEȘTE ÎNTREG INTERVIUL CU SEPSI:

INTERVIU. Laszlo Sepsi vorbește despre obiectivele sale: ”Vreau să revin la națională pentru Euro 2020”Miniștri surpriză în Guvernul Orban. Rareş Bogdan şi Raluca Turcan rămân pe dinafară

Libertatea

Comentarii (8)

Ioan Trisi  •  05 Ianuarie 2019, 12:54

Macar Hagi a fost un mare fotbalist,dar ceilalti 2-3 venetici care invart dupa deget fotbalul romanesc? Merita poporul asta asa ceva? Probabil ca DA!

Dragos Bargaoanu  •  03 Ianuarie 2019, 17:27
Postat de ataraxia pe 03 Ianuarie 2019, 14:36

Nu domnule, alde Giovani nu dau 2 bani pe jurnalisti. ***

Din păcate nu pot lua răspunsul dvs. În considerare pt că nu este unul oficial...ci a unui anonim care postează sub un nickname!

rocky2  •  03 Ianuarie 2019, 16:02

Asta-i bisnitarul ala care l-a scuipat in ochi pe Manolo!:))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
17:30 Baschet M

Dinamo - U BT Cluj-Napoca

Digi 3
Program TV complet

Liga 1