FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV La Dinamo, viața bate filmul! „Câinii” reînnoadă amiciții vechi

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 16:26

La Dinamo, viața bate filmul! Piscitelli s-a reîntâlnit cu Montini după ce-au jucat împreună la Benevento în urmă cu 6 ani, Mrzljak cu Bejan din perioada Astra, Nistor cu Răuță de la Pandurii.

Nu sunt cazuri separate. Brito și Moura s-au revăzut (foto) și ei tot după mulți ani în curtea „câinilor”, cei doi evoluând vreme de doi ani la Gil Vicente, în Portugalia.

Nu doar că este un băiat de mare calitate, dar ca fotbalist este rapid și puternic. «Fast and furious» îi ziceam, că tot era un film la modă! Brito este un foarte bun coleg și ne va ajuta foarte mult. Amândoi vrem să contribuim din plin la ascensiunea echipei, să readucem Dinamo în top.

Eu cred că formația noastră a făcut transferuri foarte bune, iar Brito ne va ajuta mult. Cu pregătire fizică, Mister știind ce să ceară de la noi, vom face un Dinamo puternic”, a povestit Moura pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Mattia Montini a vorbit cu GSP despre situația sa și laudă România: „Am învățat de la români să fiu mai focusat pe muncă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionut.07
ionut.07  •  03 Iulie 2019, 18:07

Faptul că sunt jucători care au jucat împreună, fie și acum o perioadă de timp, nu poate fi decât un avantaj. De exemplu, Nistor și Răuță făceau parte, titulari fiind, în acea echipă a celor de la Panduri care era în primele 4-5 locuri în campionat. Oricum, să vedem ce vor face pentru Dinamo și cât de bine vor fi închegate relațiile de joc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează