FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Laude pentru noua achiziție a Stelei: "Se va impune" » Un fost antrenor îl ia tare: "Să nu te crezi fotbalist"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 23:02

 Steaua a oficializat astăzi transferul fundaşului dreapta Marian Pleaşcă, 27 de ani. Vezi detalii

Edward Iordănescu, fost antrenor la Pandurii a vorbit pentru GSP.RO și l-a lăudat pe Pleașvă.

" Steaua a făcut o mutare foarte bună. Marian Pleașcă e un jucator foarte valoros și complet în joc. Face foarte bine ambele faze și are calitate atăt fotbalistică, cât și umană. Se pregătește mereu 100%. Sunt sigur că se va impune.

Are nevoie doar de susținere morală și de puțină șansă. A avut multe ghinioane cu accidentările în carieră. Altfel, era deja la alt nivel", a spus Iordănescu pentru Gazeta Sporturilor.

"Să nu te crezi fotbalist"

Petre Grigoraş, fost antrenor la Pandurii, a vorbit despre transferul Marian Pleaşcă la Steaua şi l-a avertizat pe fundaşul de 27 de ani.

"Pleașcă m-a sunat şi am vorbit cu el. Mi-a mulțumit pentru mai multe lucruri și mi-a spus că a semnat cu Steaua. I-am urat mult succes și i-am dat câteva sfaturi prietenești. I-am spus să nu pățească precum alții în București și să nu se vadă prea repede fotbalist. Sunt convins că nu va fi așa.

Pleașcă este între primii 2-3 fundași dreapta, unul dintre cei mai buni din țară. Are forță, viteză, stă bine în duelul unul la unul, rezolvă problemele în apărare.

Din punct de vedere fizic, el este la un nivel foarte scăzut. S-a antrenat separat și nu a făcut pregătirea de iarnă. Îi va fi greu. Îi trebuie cam 2-3 săptămâni, poate o lună,  ca să fie la un nivel înalt. Cred că va fi la un nivel bun din play-off.  Steaua a făcut o alegere foarte bună", a spus Petre Grigoraş la TV Digi Sport.

Citeşte şi: INTERVIU EXCLUSIV Steliștii pot desface șampania » Părerea expertului despre ultimul transfer: "Uitați de Enache și Bălașa. Pleașcă e peste amândoi!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează