FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf, despre eternul FCSB este sau nu este Steaua: „Pentru mine este echipa de suflet”

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 11:50 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 12:11

Laurențiu Reghecampf a fost invitatul lui Ioanițoaia în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a răspuns la întrebarea când revine ca antrenor în fotbalul românesc. Reghe explică de ce crede că FCSB e Steaua.

- Întrebarea de pe buzele tuturor e când te întorci în România?
- Nu știu când mă întorc. Vin doar în vacanțe! N-am mai fost acasă de un an de zile, iar acum mă bucur de momentele astea. La fotbal mă concentrez doar la ce-am de făcut la Al Wasl. Îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu. Am schimbat anumiți jucători, am întărit echipa și ne putem bate cu formațiile din față. Vreau să am rezultate și să continuăm ce am început.

- Dar la Steaua...
- Aveți voie să-i spuneți așa?

- Bine, FCSB!
- Steaua pentru mine, sau FCSB cum îi spune acum, este echipa mea de suflet. Am fost jucător acolo, am câștigat trofee. Am antrenat echipa asta. Am avut rezultate incredibile, atât în campionat, cât și în cupele europene. Momentele alea nu am cum să le uit vreodată și echipa asta va fi mereu în sufletul meu.

- Suporterii te-au chemat alături de ei.
- Da, am participat și la o întâlnire cu ei. Și-au făcut o Asociație Sportivă Apărați Steaua. Vor să afle de ce s-a produs ruptura asta. Am fost invitat și n-am putut să refuz pentru că suporterii au fost alături de mine cât am fost antrenor. Sunt alături de ei, îi susțin și e bine că vor să se întoarcă lângă echipă și să se termine odată cu nebunia asta.

- Tu ai antrenat și Steaua, și FCSB. 
- Am antrenat Steaua și am luat campionatul, iar după doi ani, când m-am întors, era FCSB. Am jucat în Champions, în Europa. Eram aceiași oameni, aceeași structură. Este foarte greu mai ales pentru fani. Sunt foarte, foarte mulți oameni care suferă în scandalul ăsta.

- Dar știi culisele?
- Nu știu de ce s-a întâmplat lucrul ăsta. În momentul de față, FCSB este echipa unde am antrenat și care are nevoie de fani. Această echipă va avea un traseu foarte bun în următorii ani, cu rezultate interne și internaționale, dacă va avea susținerea fanilor.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU REGHECAMPF

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Moment delicat pentru Laurențiu Reghecampf în direct la „Prietenii lui Ovidiu”: „Aventură amoroasă între Ana și Alexa?”

EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf a explicat când se întoarce la FCSB și de ce a clacat la precedentul mandat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  08 Iulie 2020, 13:03
Postat de persanu pe 08 Iulie 2020, 12:21

Nu înțeleg discuția aceasta despre Steaua și FCSB. În contract a scris clar ca echipa este concesionata pe o perioada de 15 ani oierului. Ca a preluat-o fraudulos sau nu, nu ma interesează, dar echipa a avut-o. Sa terminat perioada de 15 ani, la revedere, are fcsb acum. Ce nu înțeleg iar este faptul că CSA nu a preluat și locul în liga1. Era stipulat în contract ca oierul are niște obligații printre care sa scape echipa de datorii, sa investească în echipa, sa rămână în liga 1 și sa folosească baza sportivă și stadionul. S-a terminat perioada din contract, iar CSA trebuia sa preia și locul din liga1,conform contractului. Restul sunt discuții inutile ale unor oameni rău voitori,a celor care nu au citit contractul sau al celor care au interese. În rest e foarte clar cum au stat lucrurile.

E simplu!MAN nu a avut buget pentru a tine o echipa in liga !Si decat sa caute pe alt investitor privat,au preferat sa o lase in ceatza-adica sa i-o lase...tot lui Becali-iar de ochii lumii au inscris in liga a 4-a o Steaua micuta!Genial,nu?La sfatul lui...Becali,care la randul lui s-a consultat cu...Justin stefan,fostul lui avocat!Si uite asa suporterii adevaratei Steaua au fost umiliti si isi umfla bojocii prin mass media tot felul de dubiosi,,iar pe net tot felul de sinistri sclerozati ca alde pavelescu,predosanu si cate nick name-uri vor mai avea!

adriann_
adriann_  •  08 Iulie 2020, 13:01
Postat de skins_berceni pe 08 Iulie 2020, 12:52

moflea, catalynn...las-o jos ca esti penibil.

NUMAI OAMENI EXTREM DE PROSTI INCA MAI EXPRIMA OPINIA CA EU AS FI CATALYNN/MOFLEA ETC :))) Revenind la oile noastre, oricine a terminat macar scoala generala intelege imediat ca nu poti transfera ceva ce nu ai :))) Becali nu DETINEA marca Steaua pe ONG, avea doar dreptul s-o foloseasca 15 ani. Daca platea taxele la ANAF si contin ua activitatea pe ONG putea intr-adevar sa foloseasca legal marca aia pana in 2012. Vrand sa dea teapa statului a mutat activitatea pe firma fcsb (si a lasat datoriile pe ONG) dar a pierdut dreptul de a folosi marca inca din 2003. Mai mult, fiind si foarte inteligent plus extrem de bine sfatuit :))) a facut si hartie la MApN cerand sa i se aprobe dreptul de a folosi marca pe firma fcsb. Cand aia l-au refuzat au avut in mana si recunoasterea de catre becali a relei credinte cu care a folosit ulterior marca Steaua :))) Oftica-te :)))

flojo
flojo  •  08 Iulie 2020, 12:57

Într-adevăr, contează părerea pariorului blatist, "nevasta" ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează