FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf se întoarce în Liga 1! Poate debuta contra lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 01:57

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de saudiţii de la Al-Hilal, însă nu va sta prea mult timp pe bară.

Gazeta Sporturilor a aflat în exclusivitate că tehnicianul care a cucerit două titluri de campioană cu Steaua s-a întors în România, iar astăzi va merge la Cluj pentru a discuta cu oficialii "şepcilor roşii" posibilitatea de a prelua postul lui George Ogăraru ce-ar urma să fie destituit după 0-3 cu ASA Tîrgu Mureş!

Dacă va ajunge la un acord cu U Cluj, Reghe ar putea debuta chiar în week-end, în Ştefan cel Mare, contra lui Dinamo.

Relaţia de prietenie dintre familia Reghecampf şi Florian Walter este una foarte strînsă. Patronul Universităţii Cluj a fost prezent la mai multe meciuri ale lui Reghe în Arabia Saudită, iar de cîteva ori s-a îmbrăcat şi în şeic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
caminero
caminero  •  24 Februarie 2015, 09:13
Postat de mihaistoicasteaua pe 23 Februarie 2015, 10:43

Sa vezi frustrare pe voi insolventilor exclusi din EuroPA, ca va bate iar Reghe si dupa meci iese la TV cu ironii umilitoare.

Tu eşti Moapa-Ţoapa sub acoperire? Iar îţi lauzi Laurul Porcesc? Nu vrei tu mai bine să-ţi facem noi un masaj de relaxare pe esofag? cu lubrifiere la final?

gazistu
gazistu  •  23 Februarie 2015, 17:44

pagariciul asta de reghe sa antreneze in arabia ca acolo sa dus dupa bani, si sa lase pe ogararu sa antreneze in continuare pe U cluj. reghe sasi caute echipa care nu are antrenor nu sa strice o echipa in plina desfasurare

cainelup
cainelup  •  23 Februarie 2015, 16:12

Walter e un bou !!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează