FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf, ţinta preferată a lui Cristi Bobar: ”La cît vorbeşte, o să uite să antreneze!”

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 21:04

Directorul sportiv al "cîinilor", Cristi Bobar, se războieşte din nou cu Laurenţiu Reghecampf. Oficialul care s-a afirmat prin dueluri tari, verbale, cu cei din Ghencea, a ripostat după o declaraţie a stelistului: "Dinamo ar trebui să vîndă clubul ca să-şi permită achiziţionarea lui Alex Chipciu".

"Reghecampf tot vorbeşte în ultima vreme de Dinamo, cînd ar trebui să tacă şi să nu uite că nu face nici o mutare la Steaua fără acordul şi binecuvîntarea lui Gigi Becali. Chiar şi acum, cînd patronul este după gratii.

Laurenţiu a prins un moment favorabil la Steaua, după munca asiduă a finanţatorului şi a altor tehnicieni. I-a zis bine Marcel Răducanu că vorbeşte prea mult. Cred că acest antrenor a uitat care mai e meseria lui.

La cît vorbeşte, o să uite să antreneze! Să-şi vadă de treburile lui, nu de lichidităţile clubului nostru. Ştiu că are o afinitate pentru jucătorii lui Dinamo fiindcă sînt profesionişti, dar să-şi pună poftele în cui!", a comentat Bobar pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
booci
booci  •  26 Aprilie 2014, 09:44

Bobar, treaba lui Laurentiu Reghecampf este sa dea mmmuuuiiieee la toti cretinii ca tine. El isi face treaba foarte bine.

corectu
corectu  •  26 Aprilie 2014, 08:40

BO(bar)=BO(rcea).Acelasi inceput,dar sfarsitul?

david127
david127  •  26 Aprilie 2014, 08:33

Cristi Bobar reflecta 100% prostia de la acel club ,dinamo incet ajunge un club oarecare !

Vezi toate comentariile (66)
Comentează