FOTBAL  »  Superliga  »  ABSENȚĂ NEMOTIVATĂ

EXCLUSIV Le-a tras țeapă?! "Perla" adusă de Dinamo n-a mai venit la antrenament!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2017 09:00

Aissati a absentat de la ședința de pregătire de ieri și n-a fost programat pentru vizita medicală, dinamoviștii nefiind hotărâți dacă vor semna cu mijlocașul. 

Dinamo l-a adus, la începutul săptămânii, în probe pe Ismail Aissati, 28 de ani, fotbalist cu CV, cvintuplu campion al Olandei și fost campion european la Under 21 cu batavii.

Doar că ieri mijlocașul n-a mai fost la antrenamentul condus de Cosmin Contra, invocând probleme personale de rezolvat, și "câinii" nu sunt ferm convinși că fostul jucător al celor de la Terek Groznâi va continua alături de roș-albi.

Aissati n-a efectuat vizita medicală alături de Constantin Nica, un alt nou-venit la formație, și nici nu a fost programat peste acele teste care ar fi trebuit să releve dacă mijlocașul este apt de performanță pe mai departe.

Ismail are doar 3 meciuri jucate în 2017, iar ultimul, la Alanyaspor, unde a fost împrumutat sezonul trecut, a fost pe 28 ianuarie. 

12 meciuria evoluat Aissati sezonul trecut pentru Alanya, 9 în ediția de toamnă, trei în primăvară

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (27)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 Septembrie 2017, 20:56

minciuni gsp-isto-fcsb-iste

sadiku
sadiku  •  07 Septembrie 2017, 13:55
Postat de bigd pe 07 Septembrie 2017, 13:09

Exista vreo regula ca la ora 4 am trebuie sa dormi? Intreb doar, si eu mai postez la ora aia, si tu si catalynn si altii;)

asta nu doarme deloc :))))) ..daca este moderator ...lucreaza in 3 schimburi ...sunt 3 moderatori care folosesc acele conturi

bakunin
bakunin  •  07 Septembrie 2017, 13:18
Postat de sadiku pe 07 Septembrie 2017, 12:04

Vai de pamantul care il ai in cap , te-ai incurcat in conturi , inca o dovada ca esti ion palnie . Ai postat la 4 minute dupa el , ti-ai dat seama ca ai facut o gafa , pentru ca la ora 4 dimineata americanii dorm. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează