FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Legendele dinamoviste se revoltă din cauza situației în care e clubul: ”Lipsă crasă de valoare și caracter a jucătorilor!”

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 14:11

Gloriile lui Dinamo pun tunurile pe ”haită”, părerea generală fiind că echipa din Ștefan cel Mare are șanse chiar să retrogradeze.

Apocalipsa de la Dinamo pare fără sfârșit! Echipa a fost eliminată din Cupa României acum două seri de divizionara a treia, Csikszereda, iar în campionat "câinii" sunt pe locul 12, la baraj de retrogradare. Gazeta a discutat cu mai mulți foști mari fotbaliști care au construit istoria glorioasă al celui de-al doilea cel mai titrat club din România. Aceștia consideră că actualul antrenor, Mircea Rednic, nu are nicio vină pentru dezastrul actual, și spun că jucătorii sunt lipsiți de valoare, caracter și nu în ultimul rând atitudine.

Florin Cheran (71 de ani): "E jenant! Această situație datează de mult timp și acum s-a aprofundat. E o lipsă crasă de valoare și de caracter a jucătorilor. Pot înțelege lipsa de valoare, dar nu accept să văd că nu aleargă nimeni, nu hărțuiește nimeni adversarul. Niciun jucător nu se zbate pe teren".

Ionel Augustin (63 de ani): "O rușine, un dezastru, am ajuns să mă bâlbâi de nervi când vorbesc despre Dinamo! Problema e că acest club a avut mereu un nucleu de 5-6 jucători valoroși în jurul căruia s-a construit. Acum acest nucleu nu mai există! Ar trebui schimbați absolut toți fotbaliștii din lot! E posibil să facă Grozav ce a făcut la penalty? Eu am ratat de la 11 metri în Cupă, cu Craiova și nu au vorbit colegii mei cu mine timp de 3 săptămâni, îmi reproșau că mi-am bătut joc de ei. Și acum vine ăsta și dă scăriță? Lipsă totală de respect. Pericolul retrogradării este foarte real!"

Claudiu Vaișcovici (56 de ani): "Am devenit imun la toate nenorocirile astea. Până la urmă meciul de Cupă a fost între două echipe de liga a treia și a câștigat trupa mai bună. E normal ce se întâmplă, în doi ani s-au schimbat 5 antrenori, au fost începute trei proiecte New Dinamo. Ne merităm soarta când suntem conduși de patroni de hoteluri, frizeri, hair-styliști. Rednic nu are vină, face și el ce poate în dezastrul ăsta. O să aducă acum 3-4 jucători, încă 4-5 în iarnă și nu se va retrograda. Îi va pune Mircea pe picioare cât să nu retrogradeze"

Dănuț Lupu (51 de ani): "Dacă aș decide eu la Dinamo, aș face mâine conferință de presă pentru a anunța că nu mai aducem niciun jucător străin cum vrea Rednic. Trebuie formată o echipă din jucătorii tineri, sacrificat acest sezon și atacată stagiunea viitoare cu o echipă sudată. Hagi s-a chinuit 3 ani cu copiii și a făcut o echipă foarte bună. Sunt sătul de străinii ăștia care tot vin. Delorge ăla la penalty arăta de zici că vine bomba nucleară peste el. Nu e vina lui că a fost adus la Dinamo, dar vă întreb unde sunt cei care l-au găsit? Nu e soluție să aducă Rednic 5-6 străini, poate el pleacă în vară și clubul rămâne cu fotbaliștii pe cap. Nu vom retrograda, haideți totuși să nu exagerăm mai mult decât e cazul"

Ionel Dănciulescu (41 de ani): "Înțeleg perfect ce e în sufletul jucătorilor pentru că și noi cei din generația mea am trăit momente poate chiar mai grele. Vreau să văd că băieții își schimbă atitudinea. Până la urmă despre asta e vorba. Îi întreb pe fiecare dintre ei acum: "Nu aveți și voi orgoliu de fotbaliști în voi, chiar așa?". Eu zic că nu se pune problema de retrogradare. Rednic va salva situația, în iarnă lucrurile se vor așeza, dar e nevoie de unitate totală până atunci. Conducători, jucători, antrenori și suporteri să fie toți împreună"

"Am văzut că l-a criticat Ilie Dumitrescu pe Rednic. A ajuns expertul ăsta să analizeze antrenorii, asta chiar e ultima! Să își vadă de expertizele lui, să ne explice fotbalul, nu să evalueze antrenori că nu e cazul!" Claudiu Vaișcovici, fost atacant

Citește și: Răsturnare de situație! Primele declarații ale lui Grozav: "Nu sunt laș, ei m-au dat afară" + atac la șeful lui Dinamo: "Peștele de la cap se împute! Să lase pe altul la club" 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
138672209828437
Gelu Oanca  •  03 Noiembrie 2018, 22:30

Are dreptate Lupu,sa jucam cu jucatori tineri ,dar sezonul viitor ne vom lupta pentru revenirea in primul esalon, el asta doreste oare. Din cauza alcolului nu cred ca mai gadeste.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Noiembrie 2018, 16:38

se tot vorbeste de promovarea tinerilor..care tineri ? toti, dar absolut toti, sunt praf...

lobbyone
lobbyone  •  03 Noiembrie 2018, 15:59

Pai scoateti ma dinamovistilor minimul de bani , faceti o asociatie , strangeti ce puteti , faceti lumea sa vina la stadion.Iesiti in fata si spuneti care e problema.Convingeti primaria sa ajute fotbalul.Cautati sponsori.Propuneti fotbalisti.Antrenati juniori.Jumate din voi si asa stati pe bani , nu aveti nevoie de salarii sau nu mai stiu eu ce.Atacati presa,reprezantati Dinamo.Nu mai stati in fata televizorului fara sa faceti nimic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează