FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Steliano Filip se întoarce în Liga 1, dar nu la Dinamo » Cu ce club s-a înțeles

Steliano Filip va evolua pentru Dunărea Călărași
Steliano Filip va evolua pentru Dunărea Călărași

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2019 00:42

Rămas liber de contract după despărțirea de Hajduk Split din această iarnă, Steliano Filip, 24 de ani, revine în Liga 1! Nu la Dinamo, clubul la care a devenit cunoscut, ci la Dunărea Călărași, formație aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Conform surselor GSP.ro, Filip s-a înțeles verbal cu formația de pe locul 12 din Liga 1 și urmează ca vineri să semneze un contract valabil până în vară.

Alexa a fost decisiv

Un rol decisiv în materializarea afacerii l-a avut bănățeanul Dan Alexa, antrenorul Dunării, care a insistat să-l ajute pe Filip să-și găsească o echipă. Cel poreclit „Stelu” a copilărit în Timișoara, făcând primii pași în fotbal la LPS Banatul Timișoara.

Peste o săptămână joacă cu Dinamo

Steliano Filip, jucător cu zeci de apariții în postura de căpitan al roș-albilor, va fi adversarul „câinilor” peste doar o săptămână, când Dinamo joacă în deplasare cu Dunărea Călărași. În cazul în care formația lui Mircea Rednic nu reușește calificarea în play-off, Steliano Filip și Dinamo se vor revedea și în play-out.

Steliano Filip a mai evoluat de-a lungul carierei pentru FCMU Baia Mare, Dinamo București și Hajduk Split. A fost în lotul României la EURO 2016 și are 7 apariții sub tricolor.

Vezi și: OFICIAL Gabi Iancu schimbă echipa! La ce club din Liga 1 l-a dus Anamaria Prodan: „E fotbalist cu «F» mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
luker
luker  •  14 Februarie 2019, 17:51

E oka - daca inca mai stie fotbal, o sa ajunga la Dinamo. Ma indoiesc.

gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 15:18

slab...bandit, si coleric....certaert, scuipa adversarii, etc... Fotbal? putinel...asa pentru salar...

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  14 Februarie 2019, 08:59

Dar de ce bomba ? Rednic a spus clar ca nu il vrea....si sincer bine face. Am zis inca inainte de a pleca, ca este un jucator IRESPONSABIL. Cu asa oameni nu faci treaba.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează