FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Lovitură pentru Dinamo! Unul dintre oamenii de bază s-a accidentat și ratează deby-ul cu Steaua

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 15:06

Claude Dielna (29 de ani) a avut evoluții destul de bune la Dinamo, cu mult peste ceea ce se aștepta, dat fiind faptul că fundașul central francez nu jucase de ceva timp.

Din păcate pentru dinamoviști, fundașul s-a accidentat la meciul de ieri și are o microleziune fibrilară.

Sursele GSP.Ro susțin că Dielna este nevoit acum să ia o pauză de 3 săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata atât meciul cu Steaua din Cupa Ligii, dar și partida decisivă cu Pandurii.

Claude Dielna a intrat în meciurile lui Dinamo cu Concordia Chiajna, FC Botoșani și CS U Craiova. Jucătorul a avut evoluții destul de solide, fiind vizibilă experiența pe care o are.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
luciann
luciann  •  26 Februarie 2017, 18:25

Cine-i àsta!? :)))

chris_bu67
chris_bu67  •  26 Februarie 2017, 17:40
Postat de dinamo_fan pe 26 Februarie 2017, 16:26

pai tocmai dupa cum vezi nu a facut fatza...ultimele 30 de minute le-a jucat la pas. trebuia adus din iarna ca sa faca pregatirea, nu adus direct la meciul cu Chiajna.

Lasă-i frate,că o minte care caută pokemoni pe alei gândește strâmb,ce să le ceri?Mor gsp-iștii de grijă că nu joacă Dielna.O să joace Maric care-i problema?

cneius
cneius  •  26 Februarie 2017, 17:36

Om de baza ziceti ? *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează