FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

EXCLUSIV Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala nu au fost singurii » Încă doi titulari pleacă de la Steaua!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 14:04

Gazeta Sporturilor a publicat în ediţia tipărită de astăzi un material special în care a dezvăluit că doi dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani vor pleca de la Steaua la finalul sezonului.

GSP a aflat în exclusivitate că roş-albaştrii se vor despărţi de căpitanul din prima parte a campionatului, Andrei Prepeliţă. Mijlocaşului îi expiră contractul la 30 iunie şi pînă acum a amînat discuţiile despre semnarea prelungirii. Prepe, ajuns la 29 de ani, vrea bani mulţi la semnătură, mai ales că acum poate negocia cu orice echipă.

De asemenea, venirea lui Guilherme în Ghencea îl trimite pe Iasmin Latovlevici pe banca de rezerve în ultimele luni de contract. Fundaşul stînga nu va mai evolua în partea a doua a campionatului şi va pleca la finalul sezonului din postura de jucător liber.

Prepeliţă şi Latovlevici au luat împreună, la Steaua, două titluri de campion şi o Supercupă, toate în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

Pe platforma Gazeta Digitală poţi afla toate detaliile despre acest subiect. De asemenea, trimisul Gazetei în Turcia a analizat echipa actuală şi a explicat ce-i lipseşte campioanei în acest moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
andrei.f
andrei.f  •  03 Februarie 2015, 13:39

De fapt ăştia doi nu pleacă, rămân cel puţin până la vară. Of, e grea şi ziaristica asta !

neludum
neludum  •  03 Februarie 2015, 10:20

Nu or fi ei toti mari jucatori ,cei care pleaca , "prosti dar multi" cum spunea cineva ! Nimeni nu este de neinlocuit dar...! Titlul nu are cum sa-l piarda ,e clar ,dar pentru Europa ,se pare ca JIJI nu-si mai face planuri ,decat pentru buzunarul lui !

rozu
rozu  •  03 Februarie 2015, 00:14

nici unul nu reprezinta o pierdere pentru steaua. prepelita a ajuns in ghencea pentru ca este obsesia lui piturca, fost coleg cu tac'su la scornicesti. lato nu are caracter sa joace la steaua. si nu este singurul, din pacate...

Vezi toate comentariile (65)
Comentează