FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Lucrat din interior, Alexa iese la atac! Îl desființează pe MM: "A făcut tot posibilul să nu ajung acolo! Oricum n-aș fi lucrat cu el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 11:58

Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa, a dezvăluit pentru GSP.RO că Mihai Stoica s-a opus din răsputeri ca tehnicianul să ajungă la FCSB. Gigi Becali l-a ales în cele din urmă pe Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș. 

"Am avut o discuție cu domnul Becali. Despre fotbal și despre viață. Nu am decis nimic atunci ca să lucrăm împreună la Steaua. Ca și Mihai Teja, eu sunt sub contract. Ca să ajungi la discuții și să preiei o echipă trebuie să fie implicat și clubul meu, Dunărea Călărași. A fost doar o discuție și ne-am bucurat că s-a legat o prietenie.

Totuși, i-am spus clar domnului Becali că, dacă vom colabora vreodată, nu vreau să am vreo legătură cu Mihai Stoica! Știu ce relație îi leagă pe ei, dar știu că nu a fost de acord absolut deloc ca eu să vin la Steaua!

Și a făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă și minuni pentru unii... Nu vin la Steaua! Revenind la lucruri serioase, nu s-a pus niciodată problema să plec imediat de la Călărași.

Eu și domnul Becali am dorit să ne cunoaștem, să discutăm și să vedem dacă avem lucruri în comun. Avem foarte multe în comun și îi mulțumesc domnului Becali. Îi urez succes atât dânsului, cât și lui Mihai Teja, dacă va semna cu Steaua", a zis Dan Alexa pentru GSP.RO. 

CITEȘTE ȘI: 

MIHAI TEJA LA FCSB. Vine Teja, urmează și două transferuri-fulger? FCSB și-a facilitat drumul către două ținte importante

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (141)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  27 Decembrie 2018, 12:46

nu vii sau nu tea luat e o diferenta mm tea vrut dar becali nu tea vrut din cauza tunsorii dar si legatura cu prodanca

forza_csms
forza_csms  •  27 Decembrie 2018, 09:13
Postat de Petre Radulescu pe 27 Decembrie 2018, 08:02

Tudorel, Tudorel, tot comunistoid ai rămas!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  27 Decembrie 2018, 08:02
Postat de Costel Tudor pe 26 Decembrie 2018, 21:52

Pe surse am aflat de ce CIOBANUL PUȘCĂRIAȘ NU l-a luat pe Alexa . A spus ca la fcsb sunt prea mulți boschetari și alexa NU mai are loc !!!

Tudorel, Tudorel, tot comunistoid ai rămas!

Vezi toate comentariile (141)
Comentează