FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

EXCLUSIV Maftei și-a aflat suspendarea după scandalul cu Istvan Kovacs! Ce pedepse au primit Boiciuc și Junior Morais

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 15:28

Vasile Maftei a primit 2 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină după ce a fost eliminat de Istvan Kovacs în meciul FC Viitorul - Voluntari, 2-1.

Căpitanul lui FC Voluntari a fost elimiant după ce a protestat vehement la decizia lui Kovacs de a da penalty, iar centralul a scris în raport că jucătorul l-a înjurat și i-a adresat cuvinte precum "râsule, hoțule".

  • Potrivit surselor GSP.RO, Alexandru Boiciuc a primit 3 etape de supendare după ce a intrat extrem de dur la Ovidiu Popescu, în meciul CSM Poli Iași - Steaua, 2-0. În minutul 6 al meciului, atacantul a intrat cu talpa pe tibia lui Popescu, care nu a mai putut continua meciul.
  • Junior Morais, căpitanul Astrei, a fost suspendat pentru 2 etape, după ce Balaj l-a eliminat pentru proteste și injurii în meciul cu Dinamo, 2-2.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
116617882121701
Mihnea Ilie  •  02 Noiembrie 2016, 18:51

si incompetentii de arbitrii...pe cand suspendati?...prostii naibii!

847153178690789
Ticu Troya  •  02 Noiembrie 2016, 18:39

Problema este ca arbitrul roman , este mai intai suporter si apoi arbitru ! El isi avantajeaza echipa favorita mai mult decat un sef de galerie , urmeaza arbitrii care isi primesc plicul si cei care respecta anumite ordine de la centru . Sunt arbitrii [ marea majoritate ] care indeplinesc toti parametrii enumerari !

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 Noiembrie 2016, 17:47
Postat de raul1985 pe 02 Noiembrie 2016, 15:45

In concluzie, daca aproape ii rupi piciorul adversarului primesti 3 etape (poate 4 daca chiar il rupi). 2 etape pt insulte la adresa arbitrilor mi se pare exagerat, in conditiile in care fluierasii romani comit gafe imense de 20 de ani incoace si sunt subiectul principal in emisiuni etapa de etapa.

Cand o sa invete fotbalistul roman ca judecatorul trebuie respectat atunci o sa inceapa sa apara din nou si rezultatele. Baietii cu fluierul nu gresesc mai mult decat cei din occident, exceptie unele meciuri, insa la noi primul vinovat pentru infrangere este intotdeauna arbitrul, nu conteaza ca la noi 90% dintre jucatori nu sunt capabili sa loveasca mingea decat cu latul, nu conteaza ca simuleaza toata ziua, ca injura ca la usa cortului meci de meci. Important e ca l-a facut arbitrul *** sau idiot dupa ce jucatorul in prealabil i-a umplut frigiderul. Ai ridicat tonul la arbitru, pac 5 etape de suspendare, nu ai dovezi si il acuzi de ceva in calitate de oficial de club, pac 6 puncte. Sa vezi dupa aia cum incep sa joace fotbal pe teren si nu la tv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează