FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

EXCLUSIV Măldărășanu, dat afară de la Astra! Antrenorul a oferit prima reacție: "Nu aveam cum să accept ce mi-au propus șefii"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 19:06

Șocul zilei din fotbalul românesc vine de la Giurgiu, acolo unde clubul Astra a anunțat în mod oficial că tehnicianul Marius Măldărășanu a fost demis, după 0-0 ieri, acasă, cu FC Voluntari, și înlocuit cu Gheorghe Mulțescu. 

Antrenorul a vorbit pentru GSP.ro despre demitere și explică de ce a refuzat postul de antrenor secund. 

-Salut, Marius! Ce s-a întâmplat? 
-A fost o decizie a conducerii, pe care o accept. E surprinzător, știu... Dar nu am ce să fac. M-a sunat Dani Coman pe la prânz și mi-a spus care este decizia conducerii. Eu unul o accept, chiar dacă sunt surprins de ea. Nu am ce să-mi reproșez.

- Erai unul dintre singurii antrenori neînvinși după primele 7 etape...
- Poate cei de acolo voiau să avem mai multe puncte după 7 etape, puteam să facem chestia asta, dar așa a fost să fie. Să nu uităm că Astra în acest moment e neînvinsă în clasament. Eram în grafic, dar probabil că ultimul egal cu Voluntari nu le-a picat bine. Da... Puteam face mai mult.

- Clubul a informat că ai declinat postul de antrenor secund. Care e explicația din spatele acestui refuz?
- Mi s-a propus să rămân secund, dar aș fi dat cu bâta-n baltă dacă acceptam. Nu am cum să accept așa ceva, să fim serioși. Îl respect mult pentru domnul Mulțescu, le mulțumesc și celor de la Astra că mi-au dat șansa să antrenez în prima ligă, dar chiar n-am cum să stau la un club doar să iau bani... Iubesc mult meseria asta, am pornit pe un drum, nu am cum să fiu secund. Accept această decizie, dar sunt surprins. Am întâlnit acolo o echipă bună, unită, omogenă și îi doresc mult succes pe viitor. 

Vezi și: OFICIAL // Șoc în Liga 1: rezultatul de sâmbătă i-a fost fatal lui Măldărășanu! A fost anunțat deja înlocuitorul antrenorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  03 Septembrie 2018, 10:06

Dar la echipa a doua cum ai stat măi maestre măi? Deja esti mare antrenor,adică secunzii iau banii degeaba? Afară cu ei. Îți dai seama că abereaza?

prazburg1948
prazburg1948  •  03 Septembrie 2018, 00:17

Din pacate va fi greu de batut Astra antrenata de Multescu.

adriann_
adriann_  •  02 Septembrie 2018, 23:56

Ca sa dai afara antrenorul cu care n-ai pierdut nici un meci si esti la doar 3 puncte de lider dupa 7 etape, trebuie sa fii batut in cap sau sa ai alte interese...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close