FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO EXCLUSIV Manchester City chiar îl vrea pe Florinel Coman! Dezvăluiri în premieră, la GSP Live: „Nu e intoxicare, clubul a trimis scouteri să-l urmărească”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 09:36

Florinel Coman (21 de ani) la Manchester City, mutarea fantezistă anunțată săptămâna trecută de presa din Anglia, chiar are șanse să se materializeze!

Dragoș Sîrbu, colaborator al fraților Becali, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a dezvăluit stadiul negocierilor dintre City și clubul lui Gigi Becali. 

„Inclusiv în cazul lui Florinel Coman se lucrează. Există interes. Nu e intoxicare, el e propus acolo. Domnul Giovanni are cunoștințe și la City. 

Și Pini Zahavi are o legătură cu acest transfer. Txiki Begiristain (n.a - directorul sportiv al lui Manchester City) e de foarte mult timp prietenul fraților Becali. Fotbalistul e propus, clubul a trimis scouteri să-l urmărească, acum depinde de jucător. În 2019, nu mai poți să transferi jucători cu casetele video. E o chestie reală legată de City. De Coman s-au interesat și cluburi din Portugalia, din Turcia”, a spus Dragoș Sîrbu, la GSP Live. 

Florinel Coman e în prezent impresariat de una dintre firmele fraților Becali. 

Presa din Anglia a anunțat negocierile

Dailymail a scris săptămâna trecută că au existat mai multe runde de discuții între reprezentanții lui City și cei ai vicecampioanei României și că acestea s-au intensificat în ultima vreme.  

Jurnaliștii britanici i-au conturat portretul în jurul compariției cu Kylian Mbappe. În articol este amintit și „excentricul Gigi Becali, patronul care dorește să obțină o mică avere pe jucătorul său ofensiv”. 

3,5 milioane de euroeste cota lui Florinel Coman conform transfermarkt.de

Vezi și: 

VIDEO Prima reacție a lui Florinel Coman despre interesul lui Manchester City + Becali: „Trebuie să ne salveze, ca Maradona pe Napoli” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2019, 18:25
Postat de haideusicfr pe 05 Noiembrie 2019, 18:24

Oricum ar fi, eu unul ii urez succes!

E cel mai bun jucator al FCSB-ului.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2019, 18:24

Oricum ar fi, eu unul ii urez succes!

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Noiembrie 2019, 17:57

da sa frece banca de rezerve sau la carat bagajele din autocar la seadion

Vezi toate comentariile (23)
Comentează