FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marcel Pușcaș, acuzații grave în direct la GSP: „La arestarea lui Gică Popescu coincidențele sunt prea mari ca să nu fie o legătură cu Burleanu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 20:45

Marcel Pușcaș, fostul oficial al celor de la U Craiova 1948, fost fotbalist, antrenor, impresar şi preşedinte de club, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO e în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

- Crezi că au fost lucruri ciudate în arestarea lui Popescu?
- Coincidențele sunt prea mari ca să nu fie o legătură cu Burleanu. Statul român a mai făcut niște demonstrații din astea cu o zi înainte de alegeri sau imediat cu Dragnea. L-au arestat imediat a doua zi... Mi se pare o țintă să arestăm în momentul când trebuie să iasă ceva sau n-a ieșit ceva. Puteau să-l aresteze pe Popescu cu o lună înainte sau peste o lună, nu cu o zi înainte.

- E corect că Burleanu ți-a zis că te pune secretar general?
- Prima promisiune neonorată! M-a pus director de dezvoltare regională și comercială. După titulatură trebuia să răspund de dezvoltarea pe regiuni a fotbalului, dar și comercială. N-am fost nici una, nici alta. Am stat patru ani la Federație, dar centrele alea patru puteau să aibă succes. Dar nu așa făcute și nu așa gândite. Și în Austria se convoacă jucătorii pe regiuni și li se oferă stagii de pregătire. Puteam să facem și noi câte o tabără, dar acum oricum nu mai există.

- Ai ajuns și vicepreședintele Comisiei Tehnice.
- Președinte era Iordănescu, dar de multe ori nu venea. Nu era prezent la toate ședințele. M-am implicat și am avut 200 de proiecte în patru ani, cred că doar pentru două sau trei s-a dat curs. Liga Elitelor este făcută de mine, propunerea mea. A pornit într-un fel pusă de mine pe hârtie, ei au schimbat-o, dar ideea e a mea. Iar astăzi competiția e varză, au reușit s-o strice.

- Ce-ai încercat să faci și nu te-au lăsat?
- Am propus lucruri, am vrut să modific Regulamentul. M-am pus pe treabă și nu mi-a dat nimeni niciun sprijin. Din ce a spus Burleanu că va face nu știu dacă a făcut două lucruri în patru ani. Lucruri concrete, cu programul lui din 2014.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU MARCEL PUȘCAȘ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Jose Mourinho nu vine în Moldova! Unde se va disputa posibilul meci cu Botoșani - Tottenham

EXCLUSIV Dinamo, transferuri la miez de noapte! Cine sunt cei 3 jucători care au semnat cu formația lui Contra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
102986354851652
Geo Stan  •  09 Septembrie 2020, 23:20

Mai nene Vladutz13, in cate tari din lume se face inchisoare pt ce a facut Popescu ? mai ales ca statul a recuperat prejudiciul inainte de proces,adica Popescu a platit integral suma. Dupa mintea ta creata ar fi trebuit ca Messi(4,1 milioane frauda),Ronaldo(14,7 milioane euro),Boris Becker,Diego Costa ,Lucka Modrici,Jose Mourinho (3,3 milioane euro) si altii sa faca inchisoare.Dar n au facut ,au platit prejudicii de zeci de milioane de euro,fara sa faca inchisoare.Nu sunt fan al omului Popescu dar am fost fan al fotbalistului Popescu,capitan pe Nou Camp ,ceea ce nici in 5 secole nu va mai ajunge vreun roman.Popescu nu se pricepe la afaceri ,a dat chix si cu hotelul din Calafat si cu engross-ul Doldora din Rahova si cu multe altele.Dar ca fotbalist a facut onoare Romaniei si e cunoscut in lumea larga.Ce a castigat statul roman ca a bagat la puscarie un simbol national ,pentru a pune un politruc activist si infantil sa conduca fotbalul romanesc ? ori tu esti fratele lui Burleanu,deghizat?

485809194904413
Costel Tudor  •  09 Septembrie 2020, 23:14

Toată stima pt. fotbalistul Gica Popescu , dar omul Gica Popescu are niște lipsuri ! A FURAT banii fotbaliștilor de la Rapid ( a recunoscut de altfel ) și pt. acest fapt a făcut pe bune PUȘCĂRIE !!! Poate printre putinele HOTĂRÂRI CORECTE ale justiției din România !

vladutz13
vladutz13  •  09 Septembrie 2020, 22:50

Da, ca asa merge justitia, negociem momentul arestarii, nu cand se termina procedurile. Ma ingrozesc cand vad ca dupa atata vreme lumea inca il plange pe Popescu... NU E NEVINOVAT!!! Nu e ca si cum i s-a facut o inscenare si a scapat la judecata, nu, omul a facut inchisoare!!! Meritat!! De ce se mai discuta ceva? Ar fi trebuit sa fie compromis definitiv pt orice idee de conducere sportiva...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează