FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marius Lăcătuș, la un pas de Dinamo! Gestul care-l putea băga în închisoare: „Mariuse, ești nebun?!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 16:51 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 17:50

Marius Lăcătuş, 56 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Lăcă povestește cum a fost la un pas să ajungă la Dinamo și cum și-a vândut ARO-ul primit după finala de la Sevilla.

- Marius, e adevărată povestea că ai fost la un pas de Dinamo, înainte să ajungi la Steaua?
- Nea Mitică Dragomir era președinte la Brașov. Am jucat acasă un meci cu Dinamo în care eu avut o ieșire nervoasă la adresa lui Dinu, a lui Custov, iar generalul Diaconescu, care stătea pe bancă, m-a jignit. Am avut o ieșire mai nelalocul ei și l-am înjurat. Nu știam cine e. Nea Mitică: "Mariuse, ești nebun?! Ne arestează pe toți!". Nu mă interesa pe mine. Eram tânăr și nebunatic. Habar n-aveam eu de Diaconescu, de MAI... După incident, Diaconescu a zis că Dinamo nu are nevoie de jucători de acest gen. De golani! Și nu-și mai dorește să mă ia de la Brașov. Iar nea Mitică m-a dat la Steaua.

- Bine, tu te certai și cu generalii pe la Steaua!
- Mă luam cu generalii de la MApN în cazul în care nu se țineau de promisiuni. Nu mă luam în gură așa... Nu eram și nu sunt genul de om care se ia ca boala de omul sănătos. Întotdeauna, dacă sunt lăsat în pace, nu-mi sare țandăra. Eu sunt un om de cuvânt, iar când generalii de la Steaua îmi promiteau, așteptam ca promisiunea să fie ținută. Dacă nu se soluționa, sigur că ripostam.

- Păi, ce s-a întâmplat?
- Eu stăteam la hotel, voiam să mă mut, Mariana voia să vină la București să stea cu mine. La hotel nu puteai să intri decât dacă erai căsătorit. Pe Mariana trebuia să o dea ca fată de general... Și generalii îmi promiteau apartamente, garsoniere și nu se rezolvau problemele. Mi-au dat până la urmă, cred că imediat după Cupa Campionilor Europeni.

- Atunci când ți-au dat și-un ARO.
- Exact. A fost prima mea mașină. Pe ea am învățat să conduc. La stadion mergeam pe jos. De la Haiducului până la stadion, pe jos. Puțini aveau mașină. L-am dat cu 250.000 de lei la cineva de la Movilița, de pe lângă Urziceni. Am numărat la bani... Mi-a dat și de 5 lei, și de 10 lei... Până la urmă am renunțat, i-am dus la CEC și i-a numărat doamna de acolo.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din Dubai cu Mutu și Reghecampf: „Laur s-a enervat într-un hal! Mutu îmi scria noaptea”

EXCLUSIV. Răzvan Lucescu nu-i menajează pe „tricolori”: „Nu avem jucător de mare valoare, de mare personalitate! Trăim din conjuncturi”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  10 Octombrie 2020, 22:35

K

180761176859242
Traian Pavelescu  •  10 Octombrie 2020, 20:47

Asta e diferența imensa între Lăcătuș jucător și Lăcătuș antrenor! Jucător mare, legenda a Stelei, care injura generali de armata, miliție și securitate, era ca pe teren, rău! Lăcătuș antrenor, o deceptie, ratat, șomer, eșuat! Întors umil, cu boneta in mâna, la poarta Cazarmii Sportive Anacronice, sa se roage de generalii (pe care ii injura!) sa-i dea și lui pomana de la stat: solda, papa gratis la popota și pensie specială! Asta e diferența incomensurabila între jucătorul mare și antrenorul și omul, decăzut, eșuat, perimat!

ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  10 Octombrie 2020, 20:10
Postat de joze_maurinio pe 10 Octombrie 2020, 19:59

Absolut vechi, fumate si rasfumate stirile astea. Poate ne dati o exclusivitate si ne spuneti ca Mircea Lucescu a tinut cu CCA=Steaua=FCSB in tinerete, de parca nu stiam, ca si asta e veche. A, si alta, si Becali George zis Gigel, antrenorul de la Steaua a fost dinamovist de mic, ca el acolo vindea iaurtul si urda si carnea de oaie, in parcul Dinamo.

Deci de aia apare Gigelush in poze pe langa Valentin, Lacatus si mai tarziu Hagi, ca isi facea veacul pe la Dinamo. Parerea mea este ca ciobanul asta nu a tinut vreodata cu vreo echipa anume, ci doar cu banul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează