FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

EXCLUSIV Martorii povestesc pentru GSP un episod fabulos petrecut la pauza meciului Viitorul - FCSB 2-2: "A intrat în cabină și a anunțat schimbările!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 00:00

Martori povestesc cum s-a schimbat FCSB după pauză în jocul cu campioana: Dică a petrecut jumătate din timpul dintre reprize în parcarea stadionului, la telefon cu Becali, care i-a transmis strategia pentru partea a doua.

"Nu suntem la Steaua, suntem la Viitorul și aici antrenorul face echipa, nu altcineva!", a atras atenția Hagi. Ce nu a spus Dică și se petrece, de asemenea, la FCSB: antrenorul nu face nici echipa de start, nici schimbările de pe parcursul meciurilor. Și intervențiile din pauză sunt tot ale patronului.

Nu e potrivit? Gigi zice că da!

Becali a păstrat în runda trecută, cu Viitorul, tradiția celor două schimbări făcute în pauză. A operat modificările imediat după ce arbitrul a fluierat finalul primei reprize.

Martori de la Ovidiu povestesc scenele: "Jucătorii au mers direct în vestiar de pe teren, Dică a mai rămas șase sau șapte minute în parcare, la telefon cu Becali. După ce a încheiat discuția cu patronul, a intrat în cabină și a anunțat schimbările".

O înlocuire post pe post, Gnohere pentru Alibec, și una care a urmărit să crească potențialul ofensiv al echipei, playmakerul Teixeira în locul închizătorului Ovidiu Popescu.

Detalii despre efectele deciziilor lui Gigi Becali și cum s-a comportat Dică în continuare, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
1662531363757775
Adrian Dorin  •  28 Aprilie 2018, 08:32

ASA..cum comunismu e cu " fatza umana " ASA si cooperativele lui " tata jean " BECALI SI HAGI SUNT NASH SI FIN....., HAGI NU MAI ARE SHANSE SA IA CAMPIONATUL ANU' ASTA..ASA CA SCORUL DE 2-0..SI 2-2..SA ARANJAT CU INCA O CUMPARARE DE JUCATOR DE LA VIITORU'...2-2.." DECAT " SA NU RADA UNUL DE CELALAT LA URMATOAREA...ANIVERSARE SI NICI SA NU-L DEA JOS DE PE PRIMUL LOC...PE FINUTZ...

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Aprilie 2018, 17:13

NU SE POATE,IN CE TARA CIVILIZATA S-A MAI INTAMPLAT ASA CEVA ? PROPUN CA FRF SA SCHIMBE REGULAMENTU....TOTUSI CARE ERA SCORUL LA PAUZA SI CARE LA FINAL ???

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Aprilie 2018, 16:11

GG ARE MERE....AS VREA SA VA VAD ,PE ASTIA DE IL CONTESTATI PE NEA GG,SEFI DE TARABA SI SA AVETI 1 ANGAJAT-VANZATOR......SA CUMPARATI CARTOFI DIN EN GROSS CU 2 LEI SI ANGAJATU SA-I VANDA CU 1 LEU....SA CUMPARATI ROSII DE SERA SI ANGAJATU SA LE DEA GRATIS....TATA,TOTUSI AU TRECUT 3 DECENII DE LA COMUNISM SI VOI INCA VA MAI CREDETI PATRONI PE TARABA LU NEA GG ???

Vezi toate comentariile (62)
Comentează