FOTBAL  »  Superliga  »  

EXCLUSIV Mattia Montini se întoarce la București » Atacantul confirmă informația GSP

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 16:34

Mattia Montini pierde amicalele lui Dinamo din Spania! Așa cum GSP a anunțat, fotbalistul de 27 de ani pleacă de urgență la București să se recupereze, iar de la vară va părăsi cu siguranță Dinamo, dacă nu sosește vreo ofertă-surpriză în această iarnă.

Montini a fost golgeterul sezonului trecut la Dinamo, dar actuala ediție a fost cenușie pentru atacant. Italianul se va despărți de "câini" ori acum, pe final de mercato, ori la vară, când îi expiră acordul cu roș-albii. Clubul nu i-a făcut nicio ofertă, nu are bani! 

Montini se întoarce la București

„În acest moment, n-am vorbit cu cei de la Dinamo vizavi de extinderea contractului. Am o relație foarte bună cu oamenii de sus de la club, ne respectăm, Dinamo mi-a adus multe împliniri. Să vedem ce va mai fi, că e perioadă de mercato. Cred că sunt alte probleme importante la Dinamo decât contractul meu: lipsa rezultatelor, problema salariilor, chestiile astea stupide că se vinde, nu se vinde clubul. Cât timp voi fi aici, voi da maximum pentru club. Nu m-a sunat nimeni de la Craiova. Mulți agenți m-au sunat, pentru că eu nu am un impresar, dar în afara faptului că mi-au pus multe întrebări, n-au venit cu nicio propunere”, a explicat Montini.

Vârful italian va părăsi în această seară Costa del Sol, revenind la București ca să-și continue recuperarea: „E o situație ciudată. Sunt recuperat sută la sută, dar simt ceva nu prea bine acolo, parcă mă dor mușchii. De aceea nu risc, e prea riscant. Va trebui să mai stau o săptămână departe de antrenamente. Nu e o accidentare stupidă, dacă forțez s-ar putea să pierd câteva luni. Niciodată n-am avut probleme cu accidentările. Sper să fiu gata de joc la începutul lui februarie”.

4 goluriîn 16 meciuri pentru Dinamo are Mattia Montini în acest sezon. Anul trecut, a avut cifre foarte bune: 13 goluri în 23 de partide

„Vin din Italia, iar în ligile inferioare de acolo sunt multe probleme cu banii. Este adevărat că trebuie să fii plătit la timp, dar este la fel de adevărat că trebuie să muncim mai mult pe teren.

În vacanța de iarnă, am fost în America, în Bahamas, în Nassau și în Republica Dominicană. A fost minunat, americanii zâmbesc mult, pentru ei fiecare zi este o fiesta”
- Mattia Montini

CITEȘTE ȘI:

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA » Ricardo Grigore nu se gândește la plecare: „Vreau să fiu căpitan la Dinamo” + de ce nu își ia haine scumpe

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Ianuarie 2020, 07:17

dc nu este luat in cantonament m.chiriac ?

creeperno999
creeperno999  •  17 Ianuarie 2020, 23:16

Lasa ca vei fi golgheter in play out

dvd1
dvd1  •  17 Ianuarie 2020, 17:55

la revedere si drum bun

Vezi toate comentariile (3)
Comentează