FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Mesaj emoţionant al lui Bozovici pentru fanii Rapidului: "Cînd i-am auzit cîntînd, voiam să mănînc terenul, să intru și să mă lupt cu toți adversarii"

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2015 13:20

Vladimir Bozovici, fostul fundaș stînga al Rapidului, a fost prezent aseară, în Grant, la meciul cu CS U. Muntenegreanul a fost însoțit de soție și cei doi copii.

"Am avut două zile libere de la club și am venit cu familia să vedem Rapidul", a explicat Bozovici pentru GSP.RO.

L-a readus în România dorul de formația giuleșteană. Apărătorul de 33 de ani a fost unul dintre cei mai apreciați străini care au evoluat în tricoul alb-vișiniu și recunoaște că s-a simțit extraordinar în Giulești. Fotbalistul a postat și o imagine de pe stadion cu un mesaj special pentru suporteri: "Inima mea aparține unui singur club! Forza Rapid!"

Bozovici a părăsit stadionul supărat: "Nu i-am purtat noroc Rapidului, sînt foarte trist. A fost o seară grea pentru echipă. Știu că va fi foarte dificil, dar trebuie să cîștige ultimele două meciuri".

Jucătorul, în prezent la formația rusă Mordovia Saransk, a trăit momente speciale la revenirea pe Giulești și recunoaște: "Mi-ar plăcea să mă întorc în Giulești, nu știu ce va fi. Dar de ce nu?

Aseară, cînd i-am revăzut pe fani, cînd am auzit cum cîntă, am simțit că mor! Voiam să mănînc terenul, să intru și să mă lupt cu toți adversarii. Am fost atît de fericit cînd i-am auzit strigîndu-mi numele, e ceva ce nu pot descrie", a mărturisit Bozovici pentru GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
909926315695255
Ionutz Cip  •  19 Mai 2015, 16:55

Cristina dragă, înțeleg că Bozo nu vorbeşte perfect româna, dar tu în ce dialecte încerci să traduci? "Cînd, cîntă, mănînc, atît", toate se scriu cu â din a, nu din i. Data viitoare cÂnd mai faci vreun articol încearcă să-l scrii corect ca să ***. Anyway, per-total mulțumim oricum. Fz Rapid.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unparior
unparior  •  19 Mai 2015, 09:22
Postat de strajerul pe 18 Mai 2015, 18:27

plimba ursul; stelist poate ai fost dar rapidist niciodata

stelist...niciodata. ... eu vb de faptul ca Bozovic apare in poza cu cei 3 bookmakeri de la Casa Pariurilor la un meci al Rapidului care a fost si 1/2

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Mai 2015, 18:27
Postat de donmike pe 18 Mai 2015, 17:52

Tot la matineu tot la matineu și voi u,cluj

Asa este fratioare. lasa ca la anul promovam si noi si voi pentru ca din fericire nu vom fi in aceeasi serie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează