FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj se întărește! Mike Cestor s-a antrenat cu ardelenii și urmează să semneze

Articol de , - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 20:27

Fundașul central Mike Cestor (27 de ani) e la un pas să semneze cu CFR Cluj, el antrenându-se deja sub comanda lui Dan Petrescu.

UPDATE JOI, ORA 15:30

Jucătorul ar urma să semneze un contract pe 3 ani, cele două părți fiind aproape înțelese. E o chestiune de ore până când actele vor fi parafate. Azi, cel târziu mâine se va oficializa mutarea.

ȘTIREA INIȚIALĂ, MIERCURI

De azi, clujenii au un nou coleg, cel puțin la antrenamente. Este vorba despre fundașul central Mike Cestor. Congolezul, care are și cetățenie franceză, a evoluat în sezonul precedent pentru Astra dar a devenit liber după ce a depus memoriu, în urma restanțelor financiare pe care gruparea giurgiuveană le-a acumulat în ultimele luni.

În curând ar urma să semneze cu CFR, fiind o soluție după plecarea lui Kevin Boli, revenit în China după împrumut.

Cifrele lui Cestor la Astra

  • 34 de meciuri
  • 28 de partide de Liga 1
  • 2 goluri marcate
  • 7 cartonașe galbene
  • 1 eliminare
  • 5,19 media notelor GSP

L5 și L3 înainte de a veni la Astra

Pentru Cestor, fotbalul adevărat a început din vara trecută, atunci când a semnat cu Astra. A fost, la cei 26 de ani pe care îi avea, prima experiență la o grupare de primă divizie.

Între 2016 și 2018 el a evoluat în Franța, la Epinal, în liga a 3-a, iar între 2012 și 2016 a jucat la Woking, în a 5-a divizie din Anglia! Când a venit la Giurgiu era cotat pe transfermarkt la doar 100.000 de euro, acum nivelul lui a ajuns la 850.000 de euro!

cfr
bursa transferurilor la CFR CLUJ

Antrenor Dan Petrescu (confirmat)
Veniri: Mario Rondon, Luis Aurelio (ambii Gaz Metan Mediaș), Cosmin Vâtcă (transfer FC Voluntari), Mateo Susic (Sheriff Tiraspol), Andrei Burcă (FC Botoșani), Yacouba Sylla (Stromsgodset IF), Michael Pereira (Yeni Malatyaspor), Sebastian Mailat (revenit după împrumutul la Gaz Metan), Robert Ndip Tambe (revenit după împrumutul la Sheriff Tiraspol), Hugo Firmino (C.D. Cova da Piedade), Andrei Radu (revenit după împrumutul la Chiajna)
Plecări: Adam Lang (contract reziliat), Cristian Bud (contract reziliat), Cristi Manea (împrumut încheiat, Apollon), Kevin Boli (împrumut încheiat, Guizhou Zhincheng), Bryan Nouvier (Raków Częstochowa), Mate Males (contract reziliat), Alex Ioniță (CSU Craiova)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
vnelu01
vnelu01  •  11 Iulie 2019, 09:57

"CFR Cluj se întăreşte". Ce ţi-e şi cu Viagra asta !

fairplayromania
fairplayromania  •  11 Iulie 2019, 06:41

Se întăreşte Clujul pînă se constipă....mai bine daţi bani la media si încep sa curgă rezultatele..

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  10 Iulie 2019, 23:47

noi il vrem pe Baptista ! Dane nu mai gasesti pe nimeni din Gasca Nebuna ??? Oricare e cu o clasa peste cei de acum ! ia-l pe Balint Secund ...ai nevoie de el ca de aer ...pentru ca nu te mai contrazice nimeni .....pana clachezi !!!! Hai cu grupele !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close