FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ministrul de Interne a găsit mașini furate în cantonamentul lui Dinamo, de la Săftica: „Într-o săptămână să dispară de aici!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 15:56 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 17:32

Giani Kiriță a făcut dezvăluiri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. A vorbit despre rivalitatea cu Steaua, despre cum trăia înaintea meciurilor din Derby de România și cum a fost păcălit de samsari și a cumpărat mașini furate, alături de restul colegilor săi de la Dinamo.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Giani Kiriță a fost difuzată prima dată pe 7 aprilie 2021

- Giani, dar la Steaua de ce n-ai jucat niciodată?

- Nu, nu, nu. N-aș accepta, n-am cum. M-am atașat atât de mult de suporterii ăștia și-am jucat pentru ei. Gândiți-vă că eu am fost un fotbalist care am venit din ligile inferioare. Și am muncit foarte mult să ajung la Dinamo. Când am văzut că galeria îmi strigă numele pentru mine a fost dragoste pe viață.

- Ai dreptate, dar nu toți sunt ca tine.

- Eu am declarat că sunt pe viață alături de echipă și m-am dăruit total! Restul... Eu nu mă gândeam niciodată să mă duc la FCSB, sau la Steaua. Eu, Hîldan, Florentin Petre, Marius Niculae... Oameni care niciodată, dar niciodată nu ne-am fi dus la Steaua.

Kiriță: "Eram precum câinii ăia pe care-i ții în lesă"

- Dar, spune-mi, te rog...

- Nea Ovidiu, era o rivalitate rea de tot. Ați văzut câinii ăia, când îi ții în lesă? Când jucam cu Steaua stăteam o săptămână la Săftica în cantonament și eram precum câinii ăia pe care-i ții în lesă și le dai drumul pe teren. Eram motivați pentru Dinamo. Nea Ovidiu, n-aveam stare. Făceam ture pe la Săftica, să treacă timpul mai repede, să mergem să-i mâncăm. Puteam să pierdem orice meci, chiar și campionatul, doar cu Steaua să nu pierdem.

- Cum ai palmaresul cu ei?

- Eu am 10 derby-uri jucate și 6 câștigate. Îmi aduc aminte de unul foarte disputat, 3-2, în care i-am bătut. A dat Mihalcea gol și ne-am dus pe gard la galerie. Mihalcea a aruncat tricoul și când era sus pe gard unul îi trăgea de verighetă. "Țărane, mai bine le-o dai și p-aia că și-așa e falsă! Nu e veritabilă". Ha-ha-ha!

- E adevărată povestea cu mașinile furate?

- Daaaa! A venit ministrul de interne în cantonament după ce ne cumpăraserăm niște mașini. Ne-au păcălit unii că-s OK, dar erau furate. Ședință la Săftica: "Într-o săptămână, ăștia care aveți mașini furate aveți grijă să dispară de aici". Dar noi nu știam care aveam mașinile furate. După ne-au chemat pe rând! Inclusiv pe mine. Aveam un BMW adus din Germania. Cred că dădusem vreo 15.000 de dolari. După o săptămână ne-au luat mașinile. La revedere!

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează