FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Mircea Rednic mai scapă de un titular! În ce condiții renunță Dinamo la un jucător de bază din 2018

Articol de , - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 16:04

Georgios Katsikas (28 de ani) ar putea ajunge la Hapoel Ra'anana, dacă ajunge la un consens cu Dinamo pentru rezilierea contractului.

Fotbalistul se află pe lista celor de la Hapoel Ra'anana, ocupanta locului 9 în prima ligă din Israel. Impresarul jucătorului a stabilit deja totul cu formația israeliană, mai rămâne doar ca jucătorul să se înțeleagă cu Dinamo pentru a pleca gratis.

„Câinii” i-au propus două variante. Fie Hapoel plătește aproximativ 50.000 de euro pe transferul său, fie jucătorul pleacă gratis și renunță la salariile compensatorii pe care le-ar avea de luat la rezilierea contractului.

Teddy e varianta de rezervă :)

Totul trebuie să se rezolve până marți, când se închide perioada de mercato din Israel, altfel Hapoel va apela la varianta de rezervă. Aceasta este Teddy Mezague, un alt fundaș trecut pe la Dinamo.

Jucătorul este liber de contract după nici două luni în care a evoluat la Dinamo, fiind dat afară după evoluțiile dezastruoase în tricoul „câinilor”

500.000 €este cota lui Katsikas pe transfermarkt 

dinamoDINAMO

- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou (toți liberi), Jaadi (Antwerp)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  01 Februarie 2019, 04:40

sper sa l transfere israelieni pe katsikas sa ne scape de epava !!!

kordell
kordell  •  31 Ianuarie 2019, 18:18

Gesepeule , oare cate zeci poate sute de “articole” ai scris pe tema asta de cand a venit Rednic la echipa ???

pain89
pain89  •  31 Ianuarie 2019, 18:11

mezague ala e amator total si eu il driblez cu ochii inchisi mai bine il promoveaza pe ehmann si sa-i foloseasca pe ciubotariu si ricardo grigore toti au potential mare, sa nu-i mai dea prin liga a 2-a si macar sa-i roteasca in primul 11 asa mai fac si ei bani daca vind jucatori tineri care joaca

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close