FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic, tensiuni cu Ionuț Negoiță! Antrenorul s-a enervat când a aflat ce a făcut patronul cu banii pe care i-a împrumutat: „E bătaie de joc”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 12:31

Mircea Rednic a împrumutat-o pe Dinamo cu 50.000 de euro pentru a se plăti salariile jucătorilor, dar Ionuț Negoiță a achitat datorii mai vechi către ANAF, ceea ce a stârnit furia antrenorului.

Gata! Viața frumoasă trăită pe banii lui Mircea Rednic, 57 de ani, a ajuns la final! După ce i-a acordat lui Dinamo trei împrumuturi în valoare de 200.000 de euro, 100.000 de euro și 50.000 de euro, „Puriul" le-a transmis colaboratorilor săi că nu le va mai da niciun ban!

Conform surselor Gazetei, oficialii „câinilor" l-au rugat ultima oară pe antrenor să le dea 50.000 de euro pentru plata salariilor jucătorilor. Mircea a virat banii chiar a doua zi, dar Negoiță a decis să lase fotbaliștii neplătiți și să achite din banii lui Rednic niște datorii mai vechi către ANAF. 

Aceleași surse susțin că "Puriul" ar fi reacționat extrem de dur pe holurile birourilor de la RIN, simțindu-se luat la mișto: "E bătaie de joc ce ați făcut cu mine! V-am dat bani pentru a plăti salariile jucătorilor! Vreau să fie liniște la echipă și să am toți fotbaliștii concentrați sută la sută pe fotbal. Nu v-am dat acești bani ca să plătiți voi alte datorii. Din acest moment nu mai vedeți niciun leu de la mine. Să fie clar!", ar fi tunat Rednic. 

10.000 €de euro pe lună este salariul lui Rednic la Dinamo. Până acum, acesta nu și-a încasat leafa, preferând să o împartă jucătorilor sub formă de prime

Citește și:

Mister rezolvat: Mircea Lucescu i-a dat țeapă lui Dinamo! Caz ABRACADABRANT cu celebrul contract de 1 milion de euro, care blochează echipa lui Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  07 Mai 2019, 10:58

Lipsa de caracter la dinamo este o poveste veche. C e se naste din pisica tot soareci maninca. *** Nu ti-ar da nimic. Se roaga in genunchi cu lacrimi si ei iata ce fac. IMi este teama ca Rednic va pleca in cele din urma. La Dinomo este nevoie de izmenari care sa fie hopa mitica sa faca oricine ce vrea cu el. A avea personalitate si inteligenta a ridica probleme pentru a fi rezolvate poti fi usor acuzat de insubordinare. Dinamo nu va fi niciodata vinduta penru ca este jucarie smecherilor din secu cu acest club. IMi pare rau pentru Rednic pentru ca nu merita asa ceva. Negoita este un om cu o inteligenta limitata avind un frate smecher de partid . Nu cred a stateau in 50 000 cind au bani de ii intor cu lopata. Hoteluri , paminturi si altele. IMi este sila de tot ce se intimpla in sport in politic in Romania. Noroc ca nu mai sint acolo de peste 30 de ani si plecind cu cetatenia luata de Pingelica azi va pot spune clar ca demnitate nu mai este , toate *** sint promovate in tot ce misca prin televiziuni iar sportivii sint niste glume triste care se dau bengosi si vor bani fiind *** cu pedigree. Concluziile oare mai are rost sa le spun? Sper ca Rednic sa cumpere clubul si sa termine cu papagalii din club dar sa aiba grije de tiriac si lucescu oameni care au sabotat care nu au dat un clubului. ei cred a vor pleca cu banii in ceruri?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maruska82
maruska82  •  06 Mai 2019, 19:25
Postat de demolarii pe 06 Mai 2019, 17:50

Ce nu inteleg? Dinamo a pierdut la Calarasi. Prin minutul 80 a fost eliminat un jucator dinamovist, care acoperea regula U 21. Sorescu fusese schimbat, si nu am retinut vreun alt jucator care sa indeplineasca regula U 21 la Dinamo .....oare asa e?

Trebuie sa ai jucatorul sub 21 de ani la startul meciului,poti sa-l schimbi si sa bagi altul,nu tb sa termini meciul cu jucatorul sub 21 pe teren

demolarii
demolarii  •  06 Mai 2019, 17:50

Ce nu inteleg? Dinamo a pierdut la Calarasi. Prin minutul 80 a fost eliminat un jucator dinamovist, care acoperea regula U 21. Sorescu fusese schimbat, si nu am retinut vreun alt jucator care sa indeplineasca regula U 21 la Dinamo .....oare asa e?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează