FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Motivele pentru care Răzvan Raț n-a rămas la Dinamo! Cum au reușit șefii Timișoarei să-l deturneze

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 10:58

Răzvan Raț s-a antrenat timp de o lună cu Dinamo, dar în cele din urmă a semnat cu ACS Poli Timișoara. Va juca acolo timp de cel puțin 6 luni, având un contract cu opțiune de cumpărare.

Chiar dacă la un moment dat părea că va ajunge la Dinamo, șefii de la ACS Poli au ținut legătura cu fundașul de 36 de ani în permanență și au reușit să-l deturneze.

Sursele GSP.RO susțin că Raț nu a rămas la Dinamo din mai multe motive. În primul rând salariul, care la Timișoara este de 10.000 de euro, iar șefii bucureștenilor nu vor să mai achite astfel de sume, mai ales că din vară vor scăpa de toți jucătorii cu remunerații mari.

Adam Nemec, Gabi Torje și Jaime Penedo sunt doar câteva exemple. Pe lângă aceștia de la echipă mai pleacă Brănescu, Marici, Romera, Nica, Palici și Monroy.

Pe lângă salariu, Răzvan Raț a fost nemulțumit și de faptul că se punea în discuție posibilitatea de a nu fi titular, tocmai pentru a-l folosi mai mult pe Vlad Olteanu, fotbalist care face parte din planurile de viitor ale lui Florin Bratu.

Raț a mai jucat în prima ligă din România la doar două echipe, Rapid (1997-2003, 6 sezoane) și FCM Bacău (2000-2001, un sezon împrumut), având în palmares două titluri de campion. De-a lungul carierei a mai evoluat la Șahtior, West Ham, Rayo Vallecano și PAOK Salonic.

100.000 €este cota lui Răzvan Raț, potrivit transfermarkt.de

113 selecțiiare Răzvan Raț la echipa națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
predator1
predator1  •  25 Martie 2018, 21:09

Salar de 10000 de euro la Timisoara? Voi vi-ati pierdut discernamantul baieti, acolo e foame si saracier lucie, jucatori cu 1000 de euro pe luna nu sunt platiti de jumatate de an!!!!! Fc rin omienouasutetoamna i-au promis echipament gratis, casa si masa, plus bonusuri de masa...daca hăituța castiga campionatul viitor și se califica in grupele UCL, vrajeala ieftina in care nu mai cred nici cei mai natarai, nemec, romera si mahlangou....auuuu

danut1971
danut1971  •  25 Martie 2018, 20:39

al ia gigi la fcsb ca-i plac pensionarii si epavele

dvd1
dvd1  •  25 Martie 2018, 12:04

Razvan Rata atita e de zis

Vezi toate comentariile (5)
Comentează