FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Mureșan e OUT de la CFR Cluj! Decizie de ultimă oră și detalii de culise: doi oameni noi în conducerea campioanei

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 10:16

Lucrurile sunt tot mai clare la CFR Cluj.

Iuliu Mureșan va pleca din conducere, iar Neluțu Varga l-a ales pe Marian Copilu pentru postul de președinte al clubului, varianta vehiculată în ultimele zile.

Surpriza vine însă pe banca tehnică, unde Toni Conceicao are șanse reale de a continua cel puțin până în iarnă la club. Decizia lui Neluțu Varga vine la câteva luni după ce a făcut mutarea Mureșan - Copilu în sens invers. 

Adică a renunțat la Marian Copilu, cel care a fost în conducerea clubului anul trecut, când  CFR Cluj a luat titlul. În vară l-a lăsat să plece, fiind preferat în locul său Iuliu Mureșan.

Acum, Mureșan a fost scos din consiliul de administrație al clubului, tocmai pentru a i se arăta că nu mai e dorit acolo. 

În două zile se va oficializa noua conducere a clubului, din care are mari șanse să facă parte și Daniel Stanciu.

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
popescu222
popescu222  •  05 Octombrie 2018, 12:11
Postat de Costel Tudor pe 04 Octombrie 2018, 17:25

Cred ca CFR greșește , Copilu și Stanciu împreuna NU. fac cât Muresan !!! Spune-ți unde și ce realizări a avut acest Stanciu !

De Copilu nu stiu, dar Stanciu s-a remarcat folosindu-si pozitia de ziarist de sport la EvZ si National, lins la conducatori de club ca sa fie acceptat in sistem.

1336223443148787
Ionita Sorin  •  04 Octombrie 2018, 19:51

In primul rand Cluj A rena nu este stadionul vostru,doi; unica echipa a Clujului care a facut si va mai face performanta si cinste orasului si tarii este CFR CLUJ,nu mor caii cand vor cainii.

338887570193625
Lucian Boia  •  04 Octombrie 2018, 18:07

aiureli gesepiste...cum sa il schimbe daca va zis clar aia ca numai daca se reunesteC.A. se poate lua o hotarare..fara hotarare prin C A. II CURATA MURESAN DE BANII PRIN TRIBUNALE.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează