FOTBAL  »  Superliga  »  TG. MUREȘ - SAINT-ETIENNE Y 30 IULIE (TUR) - 6 AUGUST (RETUR)

EXCLUSIV Mureşenii au fost spionaţi de un trimis al francezilor de la St. Etienne » Află concluzille înaintea meciului din Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 11:28

La partidă cîştigată la scor de ASA Tg. Mureş în faţa celor de la Astra, scor 5-1, a asistat şi un trimis special al celor de la St. Etienne, Alain Blachon, care a venit să culeagă informaţii despre formaţia lui Miriuţă cu care francezii se vor duela peste 10 zile.

Blachon va face o evaluare a echipei, a fiecărui jucător în parte, va asista şi vineri la etapa a 3-a, pe care ASA Tg. Mureş o va juca acasă, cu Chiajna. "O formaţie serioasă, cea din Tîrgu Mureş, trebuie tratată extrem de atent", a comentat Blachon pentru GSP.

Vasile Miriuţă s-a pus deja să adune informaţii despre fosta echipă a lui Bănel Nicoliță: "O să-l sun şi pe Bănel, mai am şi eu nişte prieteni buni prin Franţa, o să facem tot posibilul să cîştigăm. O să ne documentăm și vă garantez că nu o să ne surprindă absolut deloc. Chiar dacă nu sîntem favoriţi, asta e clar, vom încerca să facem cel mai bun meci al nostru la Tg. Mureş.

Trebuie să cîştigăm acasă ca să putem să sperăm la o calificare în retur. Putem să trecem de ei și o să vedeţi că echipele mici mai pot produce surprize! Noi nu mergem în excursie, vrem să obţinem această calificare".

"Pentru Saint-Etienne ar fi un mare eşec dacă nu s-ar califica după această «dublă». Verzii vor să ajungă în grupe şi pentru asta au investit foarte mult în jucători. O să fie foarte greu pentru ASA"
Bănel Nicoliţă, fost jucător Saint-Etienne

AS Saint-Etienne (Franţa)

ANUL ÎNFIINŢĂRII: 1919
STADION: "Geoffroy-Guichard" (41.138 de locuri)
ANTRENOR: Christophe Galtier
VALOAREA LOTULUI: 75,7 milioane de euro
PERFORMANŢE: 10 titluri de campioni în Franţa, 6 Cupe ale Franţei, 1 Cupă a Ligii Franţei
VEDETA: Stephane Ruffier (portar) - 10 milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează