FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu, în contre cu Vochin » Cum răspunde dinamovistul după ce oficialul FRF l-a acuzat că strică atmosfera la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 15:44

Adrian Mutu a ținut să îi dea o replică lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, care l-a acuzat că strică atmosfera la Dinamo.

"Domnul Vochin, pe care, de altfel, îl respect la fel ca pe toți conducătorii Federației, iese în presă cu niște opinii și cu niște sfaturi, după părerea mea, nepotrivite.

Cred că dumnealui, din poziția pe care o ocupă în FRF, ar trebui să vorbească mai mult despre problemele fotbalului românesc, despre arbitraj, care e în moarte clinică, și mai puțin despre cum îmi fac eu treaba la Dinamo.

Am înțeles mesajul dumnealui, l-am notat, dar aștept și o reacție pe tema arbitrajului, care cred ca este un subiect mai important decat «ce face Mutu la Dinamo»", a spus Mutu în exclusivitate pentru GSP.RO.

"Pentru mine este un semn de întrebare politica lui Mutu de a încerca să aduca un alt antrenor. Asta mi se pare cât se poate de evident. Mi se pare că au fost și confirmări, au fost și discuții cu Șumudică.

În vestiar, antrenorul nu mai are cum să aibă aceeași autoritate niciodată, atât timp cât sunt zvonuri că cineva important din club îi caută nod în papură ca să se despartă de el"  Andrei Vochin, la TV Dolce Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
kyil
kyil  •  02 Noiembrie 2016, 00:24

Prostalaul de mutu se crede mare manajer, a pus punct, a tras o linie, de fapt o liniuta ....

zecs93
zecs93  •  02 Noiembrie 2016, 00:23
Postat de mariuss72 pe 01 Noiembrie 2016, 16:39

Exact, el ar fi cel mai bun acum pentru Dinamo, e agresiv, tinar, nu tolereaza abaterile, e unul de-al nostru.

Contra,Miriuta astea ar trebui sa fie predecesorul lui Andone !!! Sau as risca si cu un strain dar care sa fie antrenor, nu somoiog !!!

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Noiembrie 2016, 18:15
Postat de andrei1337 pe 01 Noiembrie 2016, 17:34

***

prostovane, a fost , ce, daca fiica ta sau nevasta-ta, calca o data sau de doua ori stramb, putem spune ca practica cea mai veche meserie din lume ?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close