FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu și Contra luați la rost de un lider din vestiarul lui Dinamo: "Acum eram cel puțin pe locul 3"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 15:38

Într-un interviu acordat ediției de azi a Gazetei Sporturilor, Steliano Filip a vorbit despre schimbările de la Dinamo.

Fundașul dinamovist de 23 de ani a lăsat să se înțeleagă că este nemulțumit de deciziile luate în vară de Adrian Mutu și Cosmin Contra și spus că echipa ar fi jucat mai bine dacă nu plecau anumiți jucători, ca Nistor, Dielna, Bumba și Busuladzici.

"Dan Nistor e unul dintre cei mai buni fotbaliști cu care am jucat, avem o relație foarte bună și vorbim mereu. Palici la fel. Cu ei și Dielna, Bumba, Busuladzici, Dinamo era cel puțin pe locul 3 acum!

Nu vreau să supăr pe nimeni, dar e părerea mea. Bumba ați văzut cum joacă la Chiajna, Dielna cred că era cel mai bun stoper din România, iar cu Azer, Nistor și Palici deja ne formaserăm automatisme de joc", a spus Filip pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: EXCLUSIV Se cere căpitan după plecarea lui Anton: "Eu ar trebui să port banderola" + E fan Pițurcă: "L-aș vrea la Dinamo"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
maradona5
maradona5  •  27 Decembrie 2017, 19:44
Postat de randoom_._ pe 27 Decembrie 2017, 17:58

negoitza,tu esti? ha ha ha. desfiintare usoara. bancruta frauduloasa o sa va desfiinteze in maxim un an.

Slujitorule intreaba-ti stapinul cum are echipa fara cis in liga 1 fara sa se sesizeze procurorii si cum a incercat sa fure clubul Steaua Bucuresti pentru care in curind va plati daune de 37 milioane, dupa care e gata cu clona ilfoveana

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Decembrie 2017, 19:40
Postat de mariuss72 pe 27 Decembrie 2017, 18:14

Lui Bumba i s-au dat destule sanse la echipa si nu a confirmat, hai sa nu-l transformam in vreun martir. Greseala lui Contra a fost schimbul Nistor-Nascimento, dar orice antrenor face si greseli, nu mi se pare normal sa i se arunce totul in circa. Marii gazetari *** scot din context, din declaratia acestui baiat cu jumatate de creier care s-a trezit sa faca observatii.

Eu cred ca "Gurita" are mai multe erori. Busuladzic. Nu l-a inghitit de la inceput, din acest motiv l-a reprofilat pe Mahlangu in centru, numai si numai ca sa-l scoata pe Azer din echipa. Dupa ce a mai venit si Paul Anton, soarta lui a fost pecetluita. Mihai Popescu. Nu-i un jucator stralucit, dar jucase rezonabil. L-a dat imprumut, dupa care a inceput, disperat, sa scotoceasca dupa un fundas gratis, cand batea inceputul sezonului la usa. L-a gasit pe Katsikas, nepus la punct cu pregatirea si deloc mai bun decat Popescu. Olteanu. L-a indepartat, prelungindu-i contractul schiopului de Oliva, nevoiti fiind sa n-avem alternativa la Filip. Tarcoveanu si Manole trimisi la Medias, Neicutescu pe la Targoviste. Singurul tanar promovat? Costache. De acord, Negoita e zgarcit si nepriceput, dar in cazul lui Contra a facut eforturi pentru a-l retine si a-i fi pe plac. Nu cred ca de ar fi insistat pentru vreunul dintre acesti jucatori, Negoita ar fi zis nu. In schimb, Contra a insistat pentru Bokila si prapaditul celalalt, fie-i numele uitat!

san_lorenzo
san_lorenzo  •  27 Decembrie 2017, 19:20
Postat de Cosmin Petru Ardelean pe 27 Decembrie 2017, 18:26

Palici s-a intors la dinamo, si vine si nistor inapoi. Clar dinamo se va lupta pt titlu, intra in play off fara probleme si ii da scor fcsb ului. Undeva de la 3 0 in sus

frate, chiar am ras la postarea ta, esti cel mai tras om ever! congrats! pai tu nici n. ai echipa in playoff si tu te bati la titlu!?! good ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează