FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - NAPOLI

EXCLUSIV / Napoli tocmai s-a antrenat pe terenul rivalei istorice a Stelei, în Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2010 00:00

Italienii au făcut în această dimineaţă o scurtă şedinţă de pregătire pe arena "Florea Dumitrache" din Complexul Sportiv Dinamo, pe terenul unde se joacă meciurile echipei secunde a roş-albilor şi unde se mai antrenează şi formaţia lui Ioan Andone atunci cînd protejează gazonul central. Lavezzi, Cavani şi Hamsik au făcut stretching, alergări şi s-au jucat preţ de cîteva minute cu mingea.

Napoletanilor nu li s-a permis accesul pe arena unde joacă prima echipă a "cîinilor" fiindcă mîine seară este meci cu Oţelul şi s-a dorit protejarea terenului, mai ales după ultimele ploi. Plus că peninsularii au precizat că vor efectua doar cîteva mişcări uşoare, nu un antrenament complet.

"Ştim că au o şedinţă scurtă, probabil o alergare uşoară pe stadionul secund. Au solicitat un antrenament de 30 de minute", au precizat în urmă cu cîteva momente oficialii din Ştefan cel Mare. Şedinţa a fost păzită cu stricteţe de jandarmi şi forţe de ordine.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
doris2001
doris2001  •  01 Octombrie 2010, 22:44
Postat de mmstoica1978 pe 30 Septembrie 2010, 14:53

doris ia mai su/gi tu pu/la

VAD CA STAI CU EA-N GURITA PANA SE-NMOAIE ! BA COCALARE SUGACI, TU DOAR S-O S.U.G.I. STII, CA VAD CA NICI O REPLICA MAI DE DOAMNE-AJUTA N-AI. BÂŞTI D-ACILEA, TAI-O DACA N-AI CEVA DE COMENTAT LA ARTICOLE DECÂT CU CREIERUL DE SUS, LASĂ-L PE CEL DE JOS, CĂ NU MAI FUNCŢIONEAZĂ, ARUNCĂ-L LA RAŢE ! CE ŢI-E ŞI CU STELIŞTII AŞTIA, LI S-A URCAT CIOBANUL LA CREIER !

mmstoica1978
mmstoica1978  •  30 Septembrie 2010, 14:53

doris ia mai su/gi tu pu/la

lombard
lombard  •  30 Septembrie 2010, 13:34

Bine gandit domnule Nicolae Badea!Este foarte bine sa ne creăm relatii internationale.Plus ca ati mai castigat si cativa banuti de pe urma antrenamentului.Felicitari inca o data!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează