FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Negocieri în toi la Gaz Metan! Carlos Fortes ar putea pleca, iar Edi Iordănescu negociază deja cu un fost golgeter din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 09:18

Plecarea lui Harlem Gnohere de la FCSB l-ar putea aduce în prim plan pe Carlos Fortes (24 de ani), atacant dorit de Gigi Becali. Numai că atacantul născut la Lisabona mai are câteva oferte și ar putea pleca în zilele următoare de la Mediaș.

Pe lângă interesul FCSB-ului, pe numele lui Fortes mai există oferte din Emiratele Arabe, Israel, una din Rusia și chiar din Serie B. Edi Iordănescu a dat ordin ca în cazul în care va pleca, să o facă imediat, în următoarele 3-4 zile.

Deocamdată, Gazul nu este mulțumită de cei 200.000 de euro pe care i-a primit pentru Fortes, mai ales că 40% din sumă merge către Braga și doar 60% este încasată de formația românească.

Medieșenii au deja pregătită varianta de rezervă și vor să aibă lotul definitivat cât mai repede. Îl doresc pe  Ioan Hora (30 de ani), fotbalist cu care negociază intens în aceste zile. Atacantul a fost și pe lista celor de la Dinamo și Astra.

Hora n-ar spune nu unei mutări la Mediaș, mai ales că salariul este peste cel pe care i l-a oferit Dinamo. În plus, ar avea din nou șansa să lucreze cu Edi Iordănescu, manager sub bagheta căruia a dat un randament excelent la Pandurii.

Liber de contract, vârful cotat la 300.000 de euro mai are discuții și în străinătate, existând interes pentru el din Israel, Cipru și  Polonia.

19 goluri a marcat Hora pentru Pandurii în sezonul 2015-2016, când a fost golgeterul Ligii 1 

CITEȘTE ȘI:

Ziua și transferul pentru Edi Iordănescu » Pedro Mendes a ajuns la Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2019, 10:52

Hora: 1. nu-i varf de careu, 2. e pretentios la salar, 3. e si slab,

ray51
ray51  •  10 Ianuarie 2019, 09:43

200000 este f putin. Nici Braga nici GM nu se vor procopsi. Opinia mea e sa ramana pana la finalul campionatului. Apoi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close