FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Negoiță merge pe varianta mai ieftină? Un antrenor-surpriză e pe lista lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 12:51

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Dinamo e în corzi în cazul în care ”Guriță” devine antrenorul naționalei. Există piedici mari pentru ambii tehnicieni doriți, Niculescu și Miriuță, iar în cărți poate intra și Leo Grozavu.

Dinamo e în afara play-off-ului în acest moment, iar varianta ca FRF să-l angajeze pe Contra ca selecționer al "tricolorilor" îi pune într-o situație foarte delicată pe cei din Ștefan cel Mare. Au existat discuții preliminare cu Claudiu Niculescu și cu Vasile Miriuță, dar ambii sunt sub contract.

FC Voluntari, respectiv Concordia Chiajna nu vor fi de acord să-i elibereze pe antrenorii lor, mai ales că șefii celor două cluburi nu sunt în relații tocmai amicale cu roș-albii.

Totuși, pe lângă cei doi, Dinamo mai are o variantă. Finanțatorul Ionuț Negoiță nu dorește să arunce cu banii, caută să limiteze pe cât posibil cheltuielile, iar o  variantă la îndemână va fi Leo Grozavu, 50 de ani.Ex-dinamovistul e liber de contract și a mai fost pe lista posibililor antrenori ai lui Dinamo și în trecut. A dus Botoșaniul până în cupele europene, este un tip autoritar, cu personalitate și nu are pretenții exagerate

Toate detaliile despre viitorul antrenor al lui Dinamo, după plecarea lui Contra la națională, pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Septembrie 2017, 19:58

Leo ar fi bun sa-i dea cateva palme lui Filip. poate il trezeste.

962310163873914
Eusebiu Balan  •  16 Septembrie 2017, 17:05

Pleonasmic titlul vostru...

ge0x
ge0x  •  16 Septembrie 2017, 16:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează