FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Noi contre între CS Dinamo și ACS FC Dinamo! AVEM DOCUMENTUL + reacție nervoasă a Monicăi Iagăr: "Ce tot mă sunați atât?!"

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 14:02

CS Dinamo încearcă rezilierea contractului de asociere cu ACS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, prin forță.

Conform surselor GSP.ro, acum două zile, clubul sportiv prezidat de Monica Iagăr a trimis pe adresa societății de insolvență care se ocupă de Dinamo o adresă prin care cere rezilierea în baza unei datorii de 1,5 milioane de lei.

Contactat de GSP.ro, administratorul general al ACS FC Dinamo, Marius Bacria, a confirmat sesizarea Monicăi Iagăr, dar spune că lucrurile stau taman invers:

" CS Dinamo a transmis administratorilor judiciari ai societății noastre o adresă prin care le solicită să dispună rezilierea contractului de asociere dintre părți, invocând o datorie de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Datorie făcută după intrarea în insolvență și neachitată până în prezent, spun ei. Deci o așa zisă datorie curentă, care ar fi trebuit să fie deja achitată. Adevărul este cu totul altul!

În prezent, cei de la CS Dinamo nu sunt creditorii noștri, ci debitorii.

Adică, pe înțelesul tuturor, ei au să ne dea nouă bani. Referindu-ne strict la sumele ce fac obiectul solicitării în cauză, adică la perioada după intrarea noastră în insolvență, nu numai că nu avem nicio datorie la ei, dar le-am achitat și o sumă de aproximativ 50.000 de lei în plus. Nu solicităm returnarea acestei sume, o considerăm pur și simplu o plată în avans".

Contactat de GSP.ro, președintele CS Dinamo, Monica Iagăr, s-a limitat să declare: "Ce mă tot sunați de la GSP atât? Nu știu despre ce bani vorbești tu. Noi am cerut falimentul lui ACS FC Dinamo. Când eram campioană nu mă sunați așa des ca acum!".

 18816675 219520378554906 2142267993 n

"În ultimele luni am solicitat insistent un punctaj contabil între societăți, dar cei de la CS au tot refuzat. Într-un final au acceptat, dar de atunci au trecut două luni si n-au acceptat încă efectuarea punctajului contabil"
Marius Bacria, administrator general ACS FC Dinamo

Save

Save

Playtech: Ianis Hagi, în mijlocul unui SCANDAL la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi


Comentarii (43)
916544518413477
Radu Mihalache  •  31 Mai 2017, 20:02

Badea e mafiotul principal. A stiut sa-i manevreze pe batranii generali din MAI cand a preluat echipa si tine cu dinti de contractul lui ca sa scoata ceva bani din piatra seaca. Trebuie sa fi nebun sa cedezi tu, ca organ de Stat un bun din patrimoniul Statului unei persoane fie si juridice , sa cedezi pe viata acel bun . Si cineva sa mai aiba si tupeu sa zica , asa , evaziv ca defapt proprietarul datoreaza bani chiriasului. Mare-i gradina Domnului si multi prosti sunt ingraditi in ea de catre mr. Badea care incearca sa arunce praf in ochi tuturor , ascuns printre mobilierul birourilor sale . Inca nu l-am vazut sa iasa in fata pe post sa spuna clar : vreau sa facem stadion nou , tot scuipa pe la colturi cum e el de binevoitor dar e victima altora. Mi -e scarba ! In Romania totul s-a distrus si se distruge cu cinism de catre niste parveniti, urmasi ai fostei nomenclaturi de partid .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Mai 2017, 17:18

a zis o chestie adevarata Iagar...cand era campiona nu ati bagat-o in seama toata cariera cat intr-o saptamana de scandal la Dinamo. sunteti ultimii oameni...care alimentati si traiti din scandalurile altora.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Mai 2017, 16:43
Postat de iosif_vs pe 31 Mai 2017, 16:18

Intrebati-l pe negoita ala cum e cu bancruta frauduloasa

respect badea ? cred ca ai vrut sa scrii respect talpan. ia de aici, ca ai ratacit articolele : Becali, făcut KO de Talpan » A pierdut un proces-cheie cu Armata! Nu poate schimba numele în Steaua

Vezi toate comentariile (43)
Comentează