FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

EXCLUSIV Noua sesiune de depunctări în Liga 1 » 4 formații sunt la un pas de a pierde puncte! Lupta la vârful clasamentului s-ar complica

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 09:37

Patru formații de Liga 1 se pregătesc să afle săptămâna viitoare câte puncte vor pierde, între 3 și 6, din cauza diverselor litigii și probleme financiare: Gaz Metan, ASA Tg. Mureș, ACS Poli și Pandurii.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că șefii Comisiei de Licențiere a FRF pregătesc o nouă grilă de depunctări, care ar putea complica și mai mult clasamentul în preajma finalului de 2016 în perspectiva duelurilor pentru play-off și play-out. Patru grupări sunt pe lista federalilor cu diverse "acuzații".

Gaz Metan ocupă ultima treaptă a podiumului în acest moment, dar ar putea afla săptămâna viitoare că va avea 3 puncte în minus în clasament!

Tot la fel, Pandurii, locul 9, ASA Târgu Mureș, locul 13, și ACS Poli Timișoara, locul 14, sunt în pericol de a avea aceeași soartă, între 3 și 6 puncte pot pierde fie din cauza insolvenței, fie din cauza unor divergențe financiare cu niște fotbaliști care nici nu mai sunt în lot.

Toate detaliile despre depunctări și despre motivele care ar putea face ca echipele să piardă puncte le poți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Citește exclusiv în ediția tipărită și: 

- EXCLUSIV Antrenorul care a impresionat în prima parte a sezonului anunță: "Eu la Steaua? Niciodată! Niciodată! Niciodată!"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
khal_37
khal_37  •  20 Noiembrie 2016, 17:47
Postat de para.para pe 20 Noiembrie 2016, 12:09

Dupa meciul de la Chiajna este evident ca fcsb daca este lasata de izbeliste nu prinde nici podiumul. Asa se face ca Gazul deja obraznic si pe locul 3, trebuie depunctat. Astrei i-au taiat visele de la inceputul campionatului, ca sa fie mai siguri ca nu se intampla minuni. Asteptam ca si CSU Craiova sa aiba soarta porcului de Craciun sau a mielului de Paste, in functie de cat de mult o streseaza pe fcsb intre cele 2 sarbatori. In plus, Craiova mai are si sansa a 2-a, adica daca nu o sa fie depunctata, poate sa aleaga varianta lui ASA Tg. Mures de acum 2 ani, adica sa joace la misto sau deloc pe sfarsit de campionat.

doar asa fcdb 2013 poate prinde playoff-ul....cu ajutorul lui dragnea, anghelache, ponta si a serviciilor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Noiembrie 2016, 15:08
Postat de tonyys pe 20 Noiembrie 2016, 14:35

Mafia de la frf face orice ca dinamo sa ajunga in play-off - dupa ce s-a schimbat metoda de depunctare a cfr-ului, acum vor mai fi depunctate 2 echipe care pe teren ar termina in fata lui dinamo in clasament - gaz metan si pandurii.

logic,altfel dinamo ar fi pa,anu trecut au ajuns acolo doar cu arbitrii,si acum comenteaza ca sunt furati,hahlhalalalall echipa

tonyys
tonyys  •  20 Noiembrie 2016, 14:35

Mafia de la frf face orice ca dinamo sa ajunga in play-off - dupa ce s-a schimbat metoda de depunctare a cfr-ului, acum vor mai fi depunctate 2 echipe care pe teren ar termina in fata lui dinamo in clasament - gaz metan si pandurii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează